Premier League, Bundesliga si Ligue 1 se vad si la Orange Sport
Postul de televiziune Orange Sport vine cu o surpriza pentru abonati. La sfarsitul lunii decembrie, Orange Sport a anuntat ca vor difuza campionatele Premier League, Bundesliga si Ligue 1. Aceste 3 campionate lipseau din portofoliul Orange Sport.

In acest moment, posturile Orange Sport, Digi Sport si Prima Sport difuzeaza impreuna cele mai importante competitii sportive si fotbalistice, cum ar fi: Liga 1, Premier League, Ligue 1, Bundesliga, Seria A, La Liga plus alte competitii sportive. Singura competitie in exclusivitate transmisa de Orange Sport este NBA. Toate aceste competitii se pot urmari pe Orange Sport 1, 2, 3, 4 prin intermediul abonamentelor de cablu, dth dar si prin intermediul aplicatiei Orange TV Go.

Reamintim ca Ligue 1 si Bundesliga se puteau vedea in grila de cablu si dth Orange prin intermediul posturilor Prima Sport. Singurul campionat international care nu se putea urmari in grila Orange pana acum cateva zile era Premier League, care nu se putea urmari nici prin intermediul posturilor Prima Sport. In momentul in care Prima Sport difuza meciuri din Campionatul Angliei, in grila Orange pe Prima Sport aparea mesajul: „Aceasta transmisiune nu este disponibila in reteaua Orange. Va multumim pentru intelegere”.

De asemenea, reprezentantii Prima Sport au anuntat ca in timpul meciurilor din Premier League vor scoate acel mesaj de informare. O alta informatie venita din partea abonatilor Orange face referire la posturile Trace Sport Stars si Extreme Sports au fost scoase din grila operatorului.

Premier League, Bundesliga si Ligue 1 se vad si la Orange Sport

Trace Sport Stars difuzeaza emisiuni despre vietile sportivilor si apartine de grupul Trace. Postul se afla in grila Orange DTH. Postul de televiziune Extreme Sports difuzeaza sporturi extreme. Cele doua posturi se pot viziona in grila operatorului Vodafone.

Reamintim ca Orange Romania a introdus 11 posturi TV in grilele de cablu digital: Prima News HD, Agro TV, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, Nat Geo People, Prima Sport 5 si alte 3 canale in pachetul Hungarian.

Orange Romania este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania oferind servicii de telefonie fixa, telefonie mobila, internet, televiziune prin cablu si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

15 COMENTARII

  • In curand se vor activa 2 frecvente pe OC cablu iar pe DTH se va pune si codarea OC pe canalele Discovery. Probabil ca dupa ce se va afla noua lista must carry OC se va duce pentru avize rabdare.

 1. Profit TV nu s-a modificat cu Prima News la Orange Satelit. La Digi cablu s-a făcut modificarea din Decembrie. Există Profit TV doar la Orange Satelit?

  • A fost făcută acea modificare la toți operatorii, dar Orange și Vodafone le-au inversat din nou. Doar Digi le-au păstrat inversate. (Adică Prima în locul Profit, iar Profit Lipsă din grilă)

   Orange a reintrodus Profit News în locul Prima News, la câteva zile după modificarea făcută de Clever, iar pe cablu au introdus separat Prima News în HD.

   Vodafone avea deja introdus Prima News SD. La câteva zile după ce Clever le-a inversat, Vodafone le-au inversat și ei, păstrându-le pe aceleași poziții.

   Profit News este la ORO cablu și DTH, OROC cablu și DTH și Vodafone, peste tot în SD. Odată cu inversarea, Profit News a rămas fără variantă HD.

  • Prima Comedy nu este nici măcar pe cablu. Deci , pentru moment, șansele lui sunt foarte slabe.

   Prima News nu se știe dacă intră. Zicea domnul Gorila că va intra Prima Sport 5. Dacă intră și Prima News deodată cu el e bine, dacă nu, atunci nu-l vei avea.

    • Vor intra aceleași care sunt și pe cablu ORO (Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, Discovery, ID, TLC, Travel Channel)? Altele nu vor intra, dacă tot s-a negociat contractul? Va intra și Eurosport 4K ca la ORO ? Vor mai scoate oare din dubluri, știind că de la ei, toate canalele pe care le au în HD au și dubluri SD (CNN, Warner TV, HBO 1 2 3, Cinemax 1 2)

     Iar scuza cu spațiul nu mai merge. Au dovedit ca dacă vor , găsesc spațiu. Pentru ultimele 7 canale noi au activat 3 frecvente 650 (Prima Sport 5 HD), 658(Cinemaraton HD, TV Paprika Hungary, Minimax Hungary), 666 (Aleph Business HD, Smart TV HD, Prima News HD)

 2. Orange a introdus ultima dată 11 canale, nu 9. În Hungarian au intrat 5, nu 3. (TV Paprika Hungary, Minimax Hungary, TV 2, Super TV 2 și Székelyföld TV).

  Și National Geographic People e doar Nat Geo People. Doar el dintre cele 3 canale Nat Geo are denumirea prescurtată

  Trace Sport Stars era în HD. Pe lângă ORO DTH, era disponibil și la OROC DTH și ORO cablu. A fost eliminat pe 30 decembrie.

  Extreme Sports Channel a fost eliminat de pe cablu la finalul lui noiembrie și de pe DTH pe la mijlocul lunii decembrie.