Pret abonament Netflix si HBO GO
Netflix si HBO GO sunt cele mai utilizate platforme de streaming SVoD in Romania, in acest articol vom detalia preturile abonamentelor si ce beneficii avem pentru fiecare abonament.

Daca ne-am intrebat cat costa Netflix sau HBO GO, mai jos gasim preturile practicate de catre cei doi furnizori de streaming online.

Netflix
Premium (11.99 euro pe luna)
-calitate video 4k (ultraHD)
-se poate utiliza simultan pe 4 dispozitive

Standard (9.99 euro pe luna)
-calitate video HD
-se poate utiliza simultan pe 2 dispozitive

Basic (7.99 euro pe luna)
-calitate video SD
-se poate utiliza pe un singur dispozitiv

HBO GO (3.99 euro pe luna)
-7 zile gratuit (perioada de testare), se poate anula fara sa fim nevoiti sa platim minim o l una, gratuitatea se ofera o data la 12 luni
-calitate video intre HD si fullHD
-se poate utiliza simultan pe 5 dispozitive

Pret abonament Netflix si HBO GO

Pretul HBO GO (3.99 euro/luna) este valabil daca ne abonam direct la HBO GO, insa, operatorii de televiziune din Romania ofera HBO GO inclus in pachetele HBO/Maxpack. Astfel, daca activam pachetul de programe (extraoptiunea HBO), vom putea activa HBO GO fara alte costuri. Operatorii de televiziune care ofera HBO GO inclus in extraoptiune sunt:

 • Digi (RCS – RDS): HBO sau Maxpack
 • Vodafone (UPC): HBO & HBO GO sau Maxpak
 • Orange: HBO HD, Maxpak HD sau HBO GO (in reteaua Orange, HBO GO este oferit si ca extraoptiune separata la pretul de 14 lei pe luna)
 • Telekom: HBO + HBO GO sau Maxpak + HBO GO
 • Akta: Extra-baza Akta Digital, Akta Maxpak, Akta Total Pack
 • NextGen: HBO Maxpak + HBO GO

Activarea HBO GO printr-un operator de televiziune se face tot pe site-ul HBO GO selectand operatorul la care suntem abonati insa va trebui sa utilizam si un cod (disponibil de regula dupa ce am activat HBO GO din platforma online a operatorului TV).

Telekom, Orange si Vodafone au oferit in trecut reduceri pentru serviciul Netflix. Reamintim ca Netflix nu mai ofera o perioada de testare gratuita, in trecut avand o luna gratuita. Gasiti aici informatii despre cum putem activa/dezactiva abonamentul Netflix.

Atat continutul Netflix cat si continutul disponibil pe HBO GO sunt subtitrate in limba romana, avand in vedere ca aceste servicii sunt lansate oficial in Romania.

Update 03.01.2021: Anumiti operatori ofera Netflix gratuit in anumite conditii (Vodafone si Telekom ofera de obicei 6 sau 12 luni gratuite pentru abonatii noi, in anumite conditii);
Deoarece am fost intrebati de mai multi abonati daca Digi (RCS – RDS) ofera Netflix gratuit, raspunsul este nu, Digi nu a avut pana in prezent nicio oferta cu Netflix inclus;

In prezent, urmatorii operatori ofera Netflix sau HBO GO inclus:

 • Vodafone ofera abonamentul Netflix Standard gratuit 1 an pentru clientii Vodafone One (abonati fix si mobil Vodafone), oferta este disponibila pana pe 15 ianuarie 2021;
 • Telekom ofera HBO GO gratuit un an la contractarea serviciului de televiziune pe 2 ani, oferta este valabila pana pe 31 ianuarie 2021;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

24 COMENTARII

 1. Bună ziua!As dori sa fac și eu abonament lunar de 4 euro(3,99) euro!Este și Netflix inclus in pachet?Și pot vedea ce film vreau?Și ce programe includ!Vă mulțumesc

  • Buna ziua,
   Nu este inclus Netflix, acela este pretul abonamentului HBO GO. HBO nu are nicio legatura cu Netflix.
   Puteti vedea filmele si serialele disponibile pe platforma la care va abonati. Nu sunt incluse posturi TV daca va abonati direct la HBO GO.
   Daca aveti abonament de televiziune, puteti activa extraoptiunea HBO sau Maxpack si veti primi (in anumite conditii, depinde de operator) si HBO GO inclus.

  • Buna ziua,

   Trebuie sa va abonati pe site-ul Netflix, acestea sunt abonamentele disponibile:

   Premium (11.99 euro pe luna)
   -calitate video 4k (ultraHD)
   -se poate utiliza simultan pe 4 dispozitive

   Standard (9.99 euro pe luna)
   -calitate video HD
   -se poate utiliza simultan pe 2 dispozitive

   Basic (7.99 euro pe luna)
   -calitate video SD
   -se poate utiliza pe un singur dispozitiv

 2. Da, dar să nu uităm că hbo go nu este disponibil decât pe puține smart tv uri ( in general pe cele cu android tv si/sau pe samsung cu tizen sau anumite lg uri și sony) pe când netflix este prezent și pe smart tv urile noname. So, hbo go pierde foarte mult din acest punct de vedere pe când netflix câștigă și /sau a câștigat teren tocmai din acest aspect (faptul că aplicația netflix este disponibilă pe mai toată plaja de smart tv uri)