Pret abonament TV Digi cablu sau satelit (DTH)

Pret abonament TV Digi cablu sau satelit (DTH) – In acest articol vom detalia preturile si beneficiile pachetelor de televiziune prin cablu si televiziune prin satelit, vom actualiza periodic lista cu abonamente.

Preturile abonamentelor de televiziune prin cablu sunt urmatoarele:
Analogic (26 RON)
-pana la 60 de canale TV;
-peste 60 de canale TV online disponibile prin aplicatia Digi Online;

Digital (30 RON)
-141 canale TV digitale dintre care 32 canale sunt in format HD;
-peste 60 de canale TV online disponibile prin aplicatia Digi Online;
-primul echipament se ofera in custodie (decodor SD/HD, smart cam);

In anumite zone rurale, in oferta Digi exista si pachetele Analogic Popular (21 RON – 60 canale TV) si Digital Popular (25 RON – 140 canale TV) insa pentru a verifica daca putem opta si in zona noastra pentru aceste pachete, este necesar sa discutam cu un reprezentant Digi.
Extraoptiunile disponibile pe reteaua de cablu Digi sunt:

 • HBO (13 RON) – contine posturile HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD;
 • Maxpack (15 RON) – contine posturile HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, Cinemax HD si Cinemax 2;
 • Film Now (3 RON) – contine canalul propriu Digi, Film Now HD;
 • 4k (5 RON) – extraoptiune lansata recent in locul optiunii Digi 4k, contine posturile Digi 4k si Eurosport 4k;
 • Adult (1 RON) – contine canalul pentru adulti SuperOne HD;

Pretul abonamentelor de televiziune prin satelit (DTH) in reteaua Digi sunt:

DigiTV Popular (17 RON)
-peste 25 de canale TV;

DigiTV Baza (25 RON)
-86 de canale TV;

In cazul abonamentelor de televiziune prin satelit, se adauga urmatoarele costuri:

 • 150 de lei fiecare receptor; putem achizitiona integral sau in 6 rate;
 • 75 de lei kitul de antena – optional, daca nu avem un kit personal;
 • 50 de lei taxa de instalare – optional, daca dorim instalarea antenei de un instalator autorizat Digi;
 • 50 de lei taxa de activare – doar daca optam pentru perioada contractuala nedeterminata sau pe 12 luni, daca optam pentru 24 de luni atunci nu platim taxa de activare;

Extraoptiunile disponibile pe satelit (DTH) la Digi sunt:

 • HBO (13 RON) – contine posturile HBO, HBO2, HBO3;
 • Maxpack (15 RON) – contine posturile HBO, HBO2, HBO3, Cinemax;
 • Film Now (3 RON) – contine canalul propriu Digi, Film Now;
 • Adult (1 RON) – contine canalul pentru adulti SuperOne;
 • Maghiar (1 RON) – contine urmatoarele canalele maghiare : M1, TV4, ATV, Duna, Duna World, M2, RTL2, Magyar Slager TV, Comedy Central HU, Comedy Central Family, RTL Klub, Sorozat+, Muzsika TV, RTL+, Cool TV, Minimax HU, Film +, Mozi+, TV2, Prime, Film 4, Hit Music Channel HU, Music Channel HU, M5, Digi World HD HU, M1 HD, M2 HD, Duna TV HD, RTL Klub HD, TV2 HD, Hir TV;

Avand pachetul Popular putem opta doar pentru optiunile Film Now, Adult si Maghiar. Pret abonament TV Digi cablu sau satelit (DTH)

Alte observatii privind posibile costuri suplimentare:

 • pentru televiziunea digitala prin cablu, daca dorim un al doilea echipament (receptor, smart cam) pretul este 5 RON pe luna pentru fiecare echipament nou;
 • pentru televiziunea prin satelit avem optiunea sa folosim un kit de antena personal sau sa-l cumparam de la Digi, pretul fiind 75 RON;
 • receptoarele pentru satelit se cumpara, fiecare costa 150 RON si poate fi platit integral sau in rate (6 sau 12 rate);

Avand in vedere ca Digi a lasat necriptate toate programele din pachetul de baza de cablu, daca avem un televizor cu receptor DVB-C putem opta pentru pachetul Analogic care este mai ieftin, deoarece vom receptiona toate programele din pachetul Digital cu doar 26 RON pe luna. Insa, daca dorim o extraoptiune, atunci trebuie sa trecem la Digital si sa luam un echipament separat (smart cam sau receptor Digi) pentru decriptarea canalelor din extraoptiunea dorita.

Fiind abonati Digi putem viziona programe disponibila exclusiv in reteaua lor precum Digi Sport (1, 2, 3, 4), Digi World, Digi Animal World, Digi Life sau Digi 4k. Asadar, daca ne intrebam cat costa abonamentul TV la Digi, gasim mai sus toate informatiile despre preturile serviciilor TV practicate de RCS – RDS.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre preturile si pachetele DigiTV, lasati un comentariu mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

491 COMENTARII

 1. Va rog sa-mi comunicati daca in satul Preluca, COMUNA pANGARATI, jud.Neamt sunt posibilitati tehnice pentru cablu tv si internet.Pot fi contactat la telefon 0*****.

  • In ce localitate? Daca exista acoperire pentru serviciile fixe in zona, atunci trebuie sa faceti o comanda la Digi prin una din urmatoarele modalitati:
   -online pe site-ul Digi Romania;
   -personal intr-un punct comercial Digi;

  • Aveti in articol preturile televiziunii din zonele rurale, internetul va costa 17 lei pe luna (Fiberlink Popular, viteze download de maxim 45/95/300 Mbps) sau 25 lei pe luna (Fiberlink Gigabit Popular, viteze download de maxim 500/940 Mbps, depinde de zona), in functie de infrastructura. Posibil sa existe si o campanie in desfasurare prin care sa primiti reducere 50% timp de 6 sau 12 luni, sau poate chiar vouchere cadou, pentru detalii va recomand sa sunati la relatii cu clientii Digi Olt la numarul 0349400414.

 2. oferta TV + net pe persoana sau pe firma pentru 4 locatii in Ploiesti .
  trei intr-o curte si una peste drum
  Drumul *
  Drumul *
  Drumul *
  Drumul *
  Singura conditie sa fiti siguri ca merge
  Azi am de la Vodafone ,fostul UPC
  De cand au preluat UPC este un dezastru , nu am net permanent si nu vad meciurile decat cu intermitenta

  • Noi nu suntem de la Digi.
   Probleme pot aparea la orice operator, nu va garanteaza nimeni functionarea serviciilor 24/7 insa daca apare o problema, sunt obligati sa o rezolve in termenul prevazut in contract. Totusi, daca aveti probleme cu cei de la UPC, puteti incerca si serviciile Digi. Preturile abonamentelor TV le gasiti in articol iar pentru internet abonamentul minim este Fiberlink 300, costa 30 de lei si viteza este de maxim 300 Mbps download, functie wifi inclusa la cerere.
   Aceste informatii sunt valabile pentru persoane fizice, pentru persoanele juridice trebuie sa sunati la relatii cu clientii Digi business la numarul 0314006500.

 3. Buna ziua, doresc o oferta abonament tv si internet, str. Aleea * nr. * sc. * et. * ap. *, Timisoara, jud. Timis. Nr contact 07******. Multumesc frumos

  • Buna seara,
   Gasiti in articol preturile si detaliile pentru televiziune.
   Cat despre internet, pretul abonamentului minim este 30 de lei pe luna iar viteza este de maxim 300 Mbps download.

 4. eu am cablu de televiziune si internet la UPC dar nu sint satisfacuta pentru ca nu merge bine as vrea sa ma mut la dumneavoastra ce pueti sa imi oferti ce canale aveti si cit internet va rog sa imi raspundeti eu stau la garsoniera pe calea * nr.* am vazut la vecini ca au digicablu ma intereseaza multumesc pentru atentie

  • Noi nu suntem de la Digi.
   Gasiti in articol preturile pentru televiziune, in functie de zona (urbana sau rurala), presupun ca va referiti la o zona urbana.
   Cat despre internet, daca este o zona cu fibra optica, pretul abonamentului minim este 30 de lei pe luna iar viteza este de maxim 300 Mbps download.

  • Faceti comanda de un receptor sau CAM. Pentru a face acest lucru aveti 3 variante 1 Prin telefon la Relatii Clientii vorbiti cu un operator, 2 Online pe site-ul Digi Romania , 3 Sau va prezentati intr-un magazin Digi si faceti acolo comanda. Sau daca aveti deja camul sau receptorul nu trebuie decat sa sunati la Relatii Clientii si in 10 minute posturile dorite sunt functionale.

 5. Buna ziua. Am fost sunat de unul dintre colegii/partenerii (va pot da si nr de tel) dvs in legatura cu oferta/acordul de instalare a televiziunii si internet prin cablu in urma cu peste 45 zile. Am fost contactat din nou la o saptamana daca au venit pentru instalare, insa de atunci nimic. Ce este de facut?

 6. buna ziua ….sunt client digi la bloc in ploiesti, la tara, la stefesti, exista posibilitatea sa montam tot digi . vreau sa am o9 ofert, daca se poate pe o singura factura.probabil existaa si o reducere.

  • Buna ziua,
   Nu cred ca se poate sa aveti toate serviciile de pe toate adresele pe o singura factura.
   Ce servicii doriti? Abonamentele TV din zona rurala le gasiti detaliate in acest articol.
   Cat despre reducere, in unele zone se ofera reducere 50% la abonament timp de 6 sau 12 luni, insa doar in unele zone, trebuie sa discutati concret in acest sens cu cei de la Digi la numarul 0344400414.

 7. Buna ziua,
  Ma numesc Gheorghe,loc.Comana de jos,*,jud.Brasov
  Detin trei televizoare,care sunt instalate pe Telekom,care,mi-a redus din programele de sport,fara acordul meu si de aceea doresc:
  -va rog,sa-mi faceti o oferta,pt.servici de televiziune;
  -cu cine va trebui sa iau legatura:
  -alte informatii.

 8. As dori sa aflu cum și în cat timp se poate obține conectare la Freesat sau la cablu in Salaj, precum și care sunt costurile abonament cablu analogic și de conectare.

  • Costurile unui abonament Digi Cablu analog sunt urmatoarele Zona rurala 21 lei zona oras 26 lei. Costurile de conectare difera cate splittere se folosesc metri de cablu mufe. Costul materialelor vor fi incluse in prima factura. Legat de Free Sat depinde de echipa care vine sa va faca instalarea serviciului, ei va pot comunica in cat timp vin.

 9. Buna ziua, sunt un cient al DIGI , cu un abonament TV, nr. client ******.
  As dori sa adaug un alt TV , un telefon fix si un mobil, si as dori sa stiu daca aveti un pachet care sa includa totul.
  Astept un raspuns.
  Nr. telefon 0039.******
  Multumesc

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Digi.
   Puteti opta pentru TV, fix si mobil, trebuie sa luati legatura cu cei de la Digi intr-un punct de lucru sau printr-o comanda online pe site-ul Digi Romania.

  • Daca faceti abonament pe perioada nedeterminata, platiti destul de multe taxe incat sa nu va avantajeze acest serviciu. Daca doriti neaparat de la Digi, va recomand sa optati pentru 12 luni. Pe 6 luni nu puteti face contract, se poate pe perioada nedeterminata, pe 12 sau 24 de luni.
   Daca nu doriti neaparat Digi, puteti opta pentru Focus Sat sau Freesat, avand posibilitatea sa activati cartela pe o perioada redusa de timp.

 10. Buna ziua,noi detinem un pachet analogic de televiziune la dvs.Ma intereseaza sa adaug si internet.Se poate?Puteti sa-mi faceti un calcul si o oferta buna? Multumesc

  • Da puteti lua si un abonament de internet. Sunati la departamentul Relatii Clientii digi si vorbiti cu un operator call center. Pretul pachetului difera in functie de zona in care locuiti rural sau urban si de ce pachet alegeti fiberlink 300,500 1000. Cel mai mic pachet de internet fiberlink 300 in zona rurala costa 17 lei in oras urban 30 lei.

 11. Buna seara sunt interesat de un pachet tv+internet + 3 abonamente telefon mobil, nu tin neaparat sa fie si tel. fix . Locuiesc in Comuna Scorteni jud Prahova. Perioada contractuala poate fi si pe 2 ani. Vreau internet bun si tv. cu multe canale

  • Buna seara,
   Preturile pentru televiziune sunt afisate in acest articol, mai sus. In zona dvs, pretul pachetului Analogic Popular este 21 lei. Daca aveti un TV cu DVB-C este suficient sa optati pentru abonamentele analogice si veti receptiona gratuit posturile din pachetele digitale deoarece sunt lasate la liber.
   Pachetul de internet minim costa 17 lei pe luna (Fiberlink Popular – maxim 300 Mbps).
   Daca doriti abonamente mai mari, putem discuta de preturile celorlalte abonamente.
   Abonamentele de telefonie mobila recomandate sunt Digi Mobil Optim Nelimitat, la 3 abonamente platiti 3.5 euro pe luna pentru fiecare abonament, avand urmatoarele beneficii:
   -minute nelimitate in toate retele nationale fixe si mobile;
   -SMS-uri nelimitate in reteaua Digi mobil;
   -mii de minute internationale catre anumite destinatii;
   -80GB trafic de date inclus in reteaua 5G;
   -10GB trafic de date in reteaua 3G, urmand ca diferenta pana la 50GB sa poata fi utilizata in reteaua 4G;

   Pentru a va abona puteti face o comanda online pe site-ul Digi Romania sau va duceti intr-un sediu Digi din Prahova.

  • Buna seara,
   Gasiti informatii despre abonamentele de televiziune Digi in articol, mai sus.
   Cat despre internet, abonamentul minim este Fiberlink 300, aveti viteza de maxim 300 Mbps, platiti 30 de lei pe luna si aveti functie wifi inclusa.

  • Preturile pentru televiziune sunt afisate in acest articol, mai sus. La oras pachetul minim este cel Analogic (26 lei), in Gledin pretul pachetului Analogic Popular este 21 lei. Daca aveti un TV cu DVB-C este suficient sa optati pentru abonamentele analogice si veti receptiona gratuit posturile din pachetele digitale deoarece sunt lasate la liber.
   Internetul costa la oras 30 de lei (abonamentul minim – Fiberlink 300 – maxim 300 Mbps) iar in Gledin costa 17 lei pe luna (abonamentul minim – Fiberlink Popular – maxim 300 Mbps).
   Daca doriti abonamente mai mari, putem discuta de preturile celorlalte abonamente.
   Abonamentele de telefonie mobila recomandate sunt Digi Mobil Optim Nelimitat, la 3 abonamente platiti 3.5 euro pe luna pentru fiecare abonament, avand urmatoarele beneficii:
   -minute nelimitate in toate retele nationale fixe si mobile;
   -SMS-uri nelimitate in reteaua Digi mobil;
   -mii de minute internationale catre anumite destinatii;
   -80GB trafic de date inclus in reteaua 5G;
   -10GB trafic de date in reteaua 3G, urmand ca diferenta pana la 50GB sa poata fi utilizata in reteaua 4G;

   Ma anuntati daca aveti nevoie si de alte informatii.

 12. Ași dori oferta ,un abonament fibra optica in Vînători internet fix si 2tv.cit m-ar costa ? Am fost client Digi mai am decodoarele, se mai pot folosi?

  • In ce judet doriti cablu tv si internet? Decodoarele de satelit se pot folosi daca sunt HD cele SD nu se vor mai inregistra in baza de date si trebuie sa nu aveti facturi restante pentru a redeveni client digi cu receptoare propietate personala.

  • Ce var interesa mai exact? Telefonie Mobila ( se pot face pana la 5 abonamente pe un singur nume) Antena Satelit ( 3 Receptoare pe un singur abonament) Cablu digital (4 receptoare sau CAM-uri pe un abonament).

 13. Am mai trimis un comentariu,dar am uitat sa intreb daca la instalare se plătește fibra optica sau cablul coaxial de la stâlp până în casa,asta in com.CARPEN-DOLJ

  • Se platesc materialele folosite (cablu UTP (cablul din echipamentul Digi care se va instala in casa pana in PC), cablul coaxial pentru tv, mufele folosite, conectori) insa nu se plateste fibra optica. In principiu, materialele ar trebui sa coste aproximativ 20 de lei.

 14. Vreau sa fac un abonament la tara in comuna CARPEN-DOLJ,aveau antena,acum sa introdus cablu in comuna.Cât costă optiunea BAZA si care sunt programele.As vrea sa aflu daca semnalul este prin fibra optica sau cablu coaxial.Multumesc!

  • Reteaua este de fibra optica.
   Nu exista abonamentul Baza (acela este pe satelit) ci abonamentul Analogic Popular (costa 21 lei pe luna si receptionati 60 de canale TV), daca aveti un TV cu DVB-C atunci veti receptiona gratuit posturile din pachetul Digital (aproximativ 140 de canale TV). Daca nu aveti un TV cu DVB-C dar doriti mai multe posturi, puteti opta pentru Digital Popular (25 lei pe luna) si veti primi un receptor in custodie de la ei.

 15. Buna ziua!
  sunt client AKTA si doresc o oferta de la Dvs. pt TV (un TV) in zona Dobreni jud. Giurgiu (com Vrasti). Am inteles ca aveti oferte bune de la locatarii din comuna.

  • Buna dimineata,
   Gasiti in articol preturile abonamentelor TV, in functie de zona in care va aflati (urbana, rurala sau pentru satelit).
   Pentru internet trebuie sa specificati in ce localitate doriti aceste servicii.

    • In Valea Mare, Arges puteti opta pentru abonametul Analogic Popular (costa 21 lei pe luna si receptionati 60 de canale TV), daca aveti un TV cu DVB-C atunci veti receptiona gratuit posturile din pachetul Digital (aproximativ 140 de canale TV). Daca nu aveti un TV cu DVB-C dar doriti mai multe posturi, puteti opta pentru Digital Popular (25 lei pe luna) si veti primi un receptor in custodie de la ei. Internetul costa 17 lei pe luna (Fiberlink Popular – viteza de maxim 300 Mbps download) sau daca doriti viteza mai mare puteti opta pentru abonamentul de 25 lei pe luna (Fiberlink Gigabit Popular) si veti avea o viteza de maxim 500 sau 1000 Mbps, in functie de cat suporta reteaua in zona dvs.

 16. Locuiesc in Voluntari, str. * nr. *, cartier * si as dori sa apelez la serviciile Digi Tv +internet (fara telefonie).In prezent sunt abonat Nextgen si sunt foarte nemultumita de acest operator. Va multumesc.

  • Puteti face o comanda online la Digi pe site-ul Digi Romania sau va duceti intr-un sediu.
   Ar fi indicat sa mentionati ca sunteti abonata altei companii (fara sa mentionati ca sunteti nemultumita de ei), poate va ofera ceva in plus ca sunteti abonata la concurenta.

 17. As dori sa aflu mai multe detalii despre ofertele ce le aveti la televiziune si internet. M ar interesa pachetul acela ce l aveti la 35 de lei! Se poate?

 18. Bună ziua
  As dori sa-mi spuneti daca in orasul Amara,-Ialomița,aveți tv.prin cablu .
  V-as ruga sa-mi spuneti si ofertele (pret,grijă programe).
  Multumesc,o zi bună.

  • Gasiti informatii despre abonamentele de televiziune Digi in articol, mai sus.
   Daca doriti detalii, va rog sa mentionati in ce localitate va intereseaza si daca doriti TV+NET sau doar NET.

 19. Buna seara,
  Am o locuinta in localitatea Camineasca, județul Giurgiu si as vrea un abonament prin cablu pentru 2 posturi TV si internet (in functie de variante).

 20. Bună ziua! As dori să ma abonez la digi tv prin satelit . ..as avea nevoie de doua decodoare…. va rog sa ma contactati la nr de telf. 07******. va multumesc!

 21. Buna ziua. pentru orasul Techirghiol judet Constanta exista acoperire? as dori o antena plus net, dar este intr un cartier de case unde inca nu sunt deloc niciun fel de retele!

  • Buna ziua,
   In Techirghilor, Constanta exista acoperire pentru serviciile fixe Digi insa nu stiu daca si in zona dvs, asta puteti intreba la relatii cu clientii Digi Constanta la numarul 0341400414.
   Cat despre o antena, aceea functioneaza oriunde in tara.

  • In orasul Techirghiol este retea fixa de FTTH digi conform saitului digi. Puteti sa va abonati la CATV si internet.0341 400 401 acesta este nr Relatii Clientii Constanta