Trace Urban HD si Trace Sport Stars nu mai functioneaza in grila Vodafone

Operatorul de telecomunicatii Vodafone se pare ca le-a pregatit abonatilor o surpriza neplacuta. De cateva zile, in grila Vodafone nu mai functioneaza doua canale TV, este vorba de Trace Urban HD si Trace Sport Stars. Aceste doua canale se aflau in grila Vodafone TV de foarte mult timp. Posturile erau situate in grila Vodafone pe pozitiile 615 (Trace Urban HD in grupul tematic de canale de muzica) si Trace Sport Stars (era pe pozitia 213 la categoria de canale tematice numita sport).

Asa cum am mentionat mai sus, aceste doua canale nu mai sunt disponibile, au disparut de pe mediabox iar pe tv-urile cu DVBC si cam CI+ au ecran negru si apare pe ecran mesajul Canal Inexistent / Serviciu nevalid. Reprezentantii Vodafone nu au oferit momentan niciun raspuns la aceasta problema abonatilor.

Pe site-ul Vodafone.ro – sectiunea servicii fixe / grile canale, cele doua canale figureaza ca ar fi prezente in grila.

Trace Urban este un canal de muzica urbana lansat in 2003, difuzeaza muzica de diverse genuri precum: R&B, Hip Hop, Reggae, Latin Dancehal, Reggaeton, Oriental si altele. Trace Urban are o retea de reporteri din aproape toate orasele importante din intre care produc emisiuni si interviuri despre muzica, dans, sport sau moda. Trace Urban este printre cel mai distribuite canale franceze.

Trace Sport Stars a fost lansat in 2011 si difuzeaza un continut despre sport si starurile sportive. Vodafone Romania ar fi al doilea mare operator de telecomunicatii din Romania care elimina din grila Trace Urban si Trace Sport Stars dupa ce in 2022 Orange Romania a procedat la fel.

Daca se confirma oficial de catre Vodafone ca posturile au iesit definitiv din grila, atunci putem spune oficial ca au iesit din Romania. Momentan, din partea companiei Vodafone nu avem niciun raspuns insa disparitia acestor canale din grila ne-a fost sesizata de catre abonatii Vodafone.

Vodafone Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii care ofera o gama variata de servicii ca televiziune, internet fix, telefonie mobila si date mobile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII

 1. Aha deci sunt mizerii posturile acum,pentru că le cer banii gunoaielor de operatori ca Digi și Vodafone
  Dsfule dacă ție nu îți plac posturile respective,asta nu înseamnă că toți sunt la fel ca tine,ești sub orice critica.

 2. Trace Urban era un post super bun. Păcat de el. Difuza melodii super noi, la nici o zi să fie lansate. Le descopereai la TV, ca după să le adaugi în playlist-ul propriu și să le asculți mereu. Un post cu 100 de clase peste orice post românesc sau post din afară disponibil în RO. Eventual doar MTV Live să se apropie de el.

  Mai era un post, Trace Caribbean, care aducea pe piață piese unice, despre care nu știai pânâ nu le vedeai și care, mie cel puțin , îmi făcea plăcere să le ascult.

  Trace Sport Stars era slăbuț față de celelalte două. Aveau în mare parte emisiuni despre sportivi și viața acestora ,la care, odată la ceva timp, se mai adăuga câte un meci de box.

  Păcat că cei de la Trace părăsesc România! :(((

  • De buni ce sunt….. părăsesc România. Au confundat piețele media estice cu cele din vest…. carenu conteaza ce distribui, maresti tarifele de 2,3 ori pe an sub pretextul inflatiei.

   PS…. Crezi ca Digi nu le-a oferit o oferta avantajoasă sa intre in grila lor? Nu au vrut si acum vezi consecințele. Cand vorbesti cu cel mai mare cablist si stii ca ai materiale la suprapreț…. ai 2 variante in afaceri…. ori negociezi…. ori pleci (inchizi taraba) …. mai devreme sau mai tarziu 👍🏻