theXclusive – emisiuni online Kanal D pe YouTube
Postul de televiziune Kanal D Romania va lansa din 31 mai emisiuni exclusive in mediul online pe platforma Youtube. Aceste emisiuni vor fi difuzate pe contul Youtube al postului Kanal D Romania intr-o sectiune numita theXclusive.

Emisiunile ce vor fi difuzate exclusiv online vor avea decoruri noi si vor aborda subiecte diverse din domenii precum muzica, gastronomie sau calatorie. Aceste emisiuni vor fi prezentate de personalitati cunoscute ale postului.

Emisiunile theXclusive vor fi disponibile de luni, 31 mai, incepand cu ora 17:00, si pot fi vizionate pe orice dispozitiv conectat la internet: telefon, tableta, calculator. Din 7 iunie, fiecare emisiune disponibila online in sectiunea theXclusive va avea cate o editie saptamanala.

Iata titlurile catorva emisiuni ce vor fi difuzate online in sectiunea theXclusive:
CazaCU Munca Grea (aceasta emisiune va fi prezentata de Catalin Cazacu, fost participant al emisiunii Exatlon Romania). In emisiunea CazaCU Munca Grea prezentatorul va fi pus la diferite munci neobisnuite pentru el. Vor fi activitati grele sau murdare. Cine doreste sa il vada pe Catalin Cazacu cum se descurca, va trebui sa urmareasca emisiunea CazaCU munca grea online, in fiecare zi de luni.

Emisiunea In Oglinda va fi prezentata de Mihai Ghita si va fi o emisiune in care se va discuta despre diferite povesti de viata si prejudecati ale societatii. In aceasta emisiune vor fi prezente diferite vedete cunoscute sau mai putin cunoscute telespectatorilor, ce vor discuta cu prezentatorul diferite teme sau povesti de viata. Emisiunea In Oglinda va fi disponibila online de luni, 31 mai, iar de saptamana urmatoare va fi disponibila in fiecare zi de marti.

Duete cu Alexandra. Aceasta emisiune va fi prezentata de Alexandra Ungureanu, fosta participanta a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities. Duete cu Alexandra va fi disponibila online in fiecare miercuri iar Alexandra Ungureanu va avea invitati din lumea muzicii romanesti si nu numai. In fiecare editie, Alexandra Ungureanu si invitatii sai vor oferi telespectatorilor duete muzicale.

theXclusive – emisiuni online Kanal D pe YouTube

Well Done! va fi o emisiune culinara prezentata de Chef Florin Lazar si va fi difuzata in mediul online in fiecare zi de joi. In aceasta emisiune, Florin Lazar va invita o serie de vedete sa gateasca diferite retete culinare fara sa consulte reteta respectiva. Invitatii vor gati doar sub indrumarea lui Florin Lazar, care le va oferi indicatiile necesare.

Detectorul de minciuni!. Aceasta este o emisiune prezentata de Mihai Handa in care prezentatorul ii va pune invitatului sau diferite intrebari. In aceasta emisiune vor fi prezente vedete din show biz-ul autohton. Detectorul de minciuni va fi disponibila online in fiecare vineri.

Calatoreste, traieste, iubeste este o emisiune de calatorii prezentata de cuplul Mihaela si  Marian Craciun. In cadrul acestei emisiuni vom vedea locuri frumoase vizitate de cei 2. Emisiunea Calatoreste, traieste, iubeste va fi disponibila online in fiecare zi de sambata.

Aceste emisiuni pot fi urmarite din 31 mai pe canalul Youtube al postului Kanal D Romania in sectiunea theXclusive.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.