Focus Sat TV difuzeaza Secretul celor cinci
Reprezentantii Focus Sat au anuntat lansarea unei noi miniserii de saptamana urmatoare, Secretul celor cinci (The Five – 2015). Aceasta productie britanica este creata de autorul romanelor best seller Harlen Coben (Tell No One – 2006, Safe – 2018) iar scenariul este realizat de Danny Brocklehurst (Brassic – 2019, Accused – 2010).

In 1995, patru prieteni si colegi de scoala, Mark, Danny, Slade si Pru sunt traumatizati in urma unui eveniment prin care Jesse, fratele de numai 5 ani al lui Mark, dispare din parcul in care se jucau toti. Nu a fost gasita nicio dovada care sa duca la gasirea lui Jesse. Criminalul in serie Jakob Marosi, acuzat de 5 crime, sustine ca el este ucigasul lui Jesse, moment in care parintii lui Jesse, Julie si Alan, renunta la orice speranta de a-si gasi fiul in viata.

Douazeci de ani mai tarziu, Danny Kenwood este un detectiv sergent ce lucreaza pentru sectia de politie Westbridge. Atunci cand ajunge la scena unei crime, o gaseste pe prostituata Annie Green, atacata in mod brutal cu un ciocan. In urma unei analize detaliate, se constata ca ADN-ul gasit la locul crimei este al lui Jesse, moment in care cei patru prieteni din copilarie se reunesc pentru a-l gasi pe acesta.

Din distributia serialului fac parte actorii O-T Fagbenle (a interpretat rolul lui Luke Bankole in serialul de succes Povestea Slujitoarei), Tom Cullen (Black Mirror – 2011, Weekend – 2011), Hannah Arterton (Safe – 2018), Sarah Solemani (Bridget Jones’s Baby – 2016, Mrs. Henderson Presents – 2005), Lee Ingleby (Harry Potter si prizonierul din Azkaban – 2004, Master and Commander: The Far Side of the World – 2003), Geraldine James (a interpretat rolul doamnei Hudson in filmele Sherlock Holmes), Michael Maloney (Notes on a Scandal – 2006) si altii.

Focus Sat TV difuzeaza Secretul celor cinci

Focus Sat TV va difuza serialul Secretul celor cinci din 15 noiembrie, cate doua episoade, lunea si joia de la ora 21:30. Aceasta miniserie misterioasa si dramatica are 10 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 7.6 din aproape 10.000 de recenzii.

Nu ezitati sa va lasati mai jos parerea despre noul serial ce va fi difuzat de Focus Sat TV.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.