Pretul cel bun si MediCOOL – sezoane noi Antena 1
Postul de televiziune Antena 1 anunta ca incepand de astazi, 31 ianuarie, de la ora 18, va incepe sezonul 2 al emisiunii Pretul cel bun. Emisiunea va fi difuzata de luni pana vineri de la ora 18.

Telespectatorii vor avea parte de o multime de surprize. Sezonul 2 vine cu mici modificari. Cei 2 prezentatori ai emisiunii Pretul cel bun, Liviu si Andrei, vor avea 4 ajutoare. Cei 4 co-prezentatori sunt: Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu si Silvia Uceanu.

Silvia Uceanu, cu o cariera de succes ca dansator profesionist, a declarat ca a avut emotii si ca se bucura ca a ajuns sa faca parte din echipa emisiunii Pretul cel bun, o emisiune dinamica.

Si in acest sezon cu numarul 2 vom vedea o multime de concurenti care vor incerca sa dea pretul cel bun la diferite produse pentru a pleca acasa cu cat mai multe premii, produse, bani sau excursii. Dupa cum se stie deja, concurentii sunt alesi aleatoriu din public.

Asemenea primului sezon, concurentii vor trebui sa dea pretul cel mai apropiat de pretul corect al produsului tot prin diferite joculete amuzante si interactive.
Emisiunea Pretul cel bun este un format international (The Price is Right).

Pretul cel bun si MediCOOL – sezoane noi Antena 1

O alta emisiune ce va incepe in curand la Antena 1 si pe care o vom detalia in acest material este MediCOOL. Noul sezon al emisiunii MediCOOL va fi prezentat de doctor Mihai Pautov (specialist chirurgie generala), doctor Elena Popa (specialist in dermato-venerologie, estetica medicala) si Ana Barbu (consultant certificat in somnul copiilor).

Acestor specialisti din urmatorul sezon li se va alatura si Carmen Bruma (autor programe de slabit). Emisiunea MedicCool isi propune sa aduca mai aproape medicii de telespectatori pentru a primi sfaturi de specialitate.

Carmen Bruma a declarat ca se bucura ca a revenit in televiziune intr-un proiect ce i se potriveste si care este in concordanta cu mesajul ei public, adica alimentatie sanatoasa si sport. Carmen Bruma are o relatie cu Mircea Badea (In gura Presei, Antena 3) iar cei doi au un baietel, Vlad, in varsta de 7 ani.

Reamintim ca postul de televiziune Antena 1, impreuna cu Prima TV, vor transmite meciurile preliminare de fotbal ale echipei nationale de fotbal in urmatorii 4 ani.
Antena 1 se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. Liviu Vărciu e cu zece clase peste ***** ăla de Cabral. Are tactică, carismă. Antena 1 e lider de audienta la ora 6. Pro TV are audienta 0 cu emisiunea lu ****** ăla.