Prima News si Prima Comedy – data lansare
Compania Clever Media Network a lansat marti, 27 septembrie, Prima Fest. In cadrul acestei festivitati, Clever Media a lansat grilele de toamna ale tuturor canalelor TV detinute. In acest material vom detalia noutatile grupului.

In aceasta toamna, grupul media care detine printre altele Prima TV, va lansa alte 2 canale. Prima News se va lansa in noiembrie si va avea un continut variat, echilibrat si echidistant, stiri de calitate. Grila Prima News va contine jurnale de stiri, preluari ale editiilor Focus si emisiuni prezentate de jurnalisti cunoscuti care dezbat cele mai interesante subiecte ale momentului. Printre jurnalistii consacrati care vor face parte din echipa postului Prima News ii vom aminti pe Mircea Dinescu, Alina Manolache, Sebastian Zachmann si altii. Sigla postului Prima News va fi un P de culoare albastra.

Al 2-lea post ce se va lansa in aceasta toamna se numeste Prima Comedy. Nu a fost anuntata data lansarii acest post insa reprezentantii postului au declarat ca in grila telespectatorii vor putea urmari filme romanesti si internationale dar si seriale internationale premiate. Sigla Prima Comedy va fi un P de culoare verde inchis. Vom anunta atunci cand vom avea data lansarii Prima Comedy.

O alta modificare importanta vizeaza postul Agro TV care si-a schimbat licenta din post tematic de agricultura in post generalist. Agro TV nu isi va schimba denumirea, a pastrat toate emisiunile consacrate si a introdus deja emisiuni care transforma televiziunea in una generalista. In plus, Agro TV va difuza si filme artistice romanesti. Toate aceste noutati au fost declarate de reprezentantii Agro TV pe 27 septembrie in sedinta Consilului National al Audiovizualului.

Prima News si Prima Comedy – data lansare

Clever Media Network a semnat si un parteneriat cu Papa Production si a anuntat lansarea unei noi companii de producere de continut media. Romanian Content Group (RCG) se va numi noua companie care va face continut media atat pentru canalele grupului Clever dar si pentru alte televiziuni.

Grupul Clever Media a obtinut in luna martie a acestui an 8 licente noi si vor lansa urmatoarele canale: Prima News, Prima Comedy, Prima Show, Prima Wild, Prima Shop 24, Prima Traditional Music, Prima History si Prima Food&Travel. Clever Media este unul dintre cele mai mari grupuri media din Romania cu televiziuni tematice ce acopera aproape toate domeniile, de la posturi de filme romanesti, sport, agricultura si multe altele.

Clever Media este detinuta de Adrian Tomsa. Pe Pagina Facebook a postului Prima TV gasiti imagini din cadrul festivalului Prima Fest.

Update 30.10.2022: Prima News a inceput emisia pe 28 octombrie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

39 COMENTARII

  • Cand spun spatiu nu ma refer la pozitii ci la frecvente. Majoritatea retelei telekom ca si cea a Vodafone sunt facute din coaxial sarme in termeni populari. Aceste retele nu duc frecvente inalte sau internet de mare viteza. Si atunci Orange este nevoit sa vina cu fibra optica.

   • Nu au nicio problemă ! Au mințit atunci când au zis la CNA că nu au spațiu să introducă B1. Drept dovadă , au activat 3 frecvențe . Ei trebuie să vrea, să spațiu văd că se descurcă să găsească. În plus, B1 SD este pe frecvență cu PRO TV SD și Kanal D SD. Dacă chiar voiau să introducă postul, scoteau fără probleme unele dintre duelurile SD cu cel mai mare bitrate.

 1. RCG Arată Astfel:
  Agro TV
  Atomic TV
  Cinema Est
  Cinemaraton
  Focus Sat TV
  Medika TV
  Prima 4K
  Prima Sport
  Prima TV
  Profit News
  Pro Cinema
  The Fishing & Hunting Channel

 2. Domnule Gorila vor fi 2 posturi noi sau profit și comedie este rebranduite ?? Unii spun ca asa vor fii dvs nu ați scris nimic celor care spun asta…nu cereau aviz pt lansare posturi noi dacă erau redenumiri corect?? Sau lamuriti-ne dacă știți ceva…o zi buna..cu stima

  • Din ce stiu nu sunt rebrenduiri ( deci Comedy est si Profit News vor ramane). Pana in noiembrie se va cere aviz de incepere a emisie. Daca faceau o redenumire a canalelor Clever trebuia sa ceara la CNA renuntarea licentelor optinute in martie pentru Prima News si Prima Comedy. Respect!

 3. Gorila.. de ce nu recunoști că aceste două canale tv nu vor fi la Digi? nu mai duce lumea în eroare,cu știri de genul… ( sunt în negocieri cu toți operatori) sunt într-adevăr,dar nu cu cei de la Digi! iar minți??👉😉😤