Big Data: Secrete – National Geographic
In acest material vom detalia cele mai interesante seriale documentare ce vor fi difuzate in luna iulie pe posturile National Geographic si National Geographic Wild.

National Geographic

Big Data: Secrete – din 3 iulie, in fiecare seara de luni, de la ora 22. Acest serial documentar ne prezinta care sunt riscurile pe care ni le aduc predictiile inteligente, colectarea de date de la distanta, riscurile pe care inteligenta artificiala le aduce odata cu aparitia ei, riscurile masinilor inteligente si atacurile cibernetice.

O calatorie prin lume – in fiecare sambata, de la ora 14. Acest serial documentar ne prezinta in detaliu lucruri nestiute despre orasele cele mai cunoscute din intreaga lume. In fiecare sambata a lunii iulie, in intervalul orar 14-18, National Geographic va difuza episoade emblematice ale seriilor documentare: Europa vazuta de sus, Australia vazuta de sus, Cum sa construiesti un oras, Top 10: arta arhitecturii si alte episoade interesante.

Istoria interzisa – sezoanele: 2, 3, 4 si 5 – din 17 iulie, de luni pana vineri, de la ora 19. In acest serial documentar, Jamie Theakston va incerca sa dezlege cateva mistere istorice ce sunt scrise in cartile de istorie. Jamie va incerca sa afle daca povestile misterioase scrise in cartile de istorie s-au intamplat cu adevarat. Iata care sunt cateva mistere pe care Jamie va incerca sa le dezlege in noile sezoane ale seriei Istoria interzisa: relicvele antice, comori ascunse, teorii ale conspiratiei, civilizatii pierdute.

Big Data: Secrete – National Geographic

Traficantii pe aeroport – sezonul 5 – din 20 iulie, in fiecare seara de joi, de la ora 21. In fiecare an, in Statele Unite ale Americii intra prin aeroport un flux de 124 de milioane de oameni. In acest flux de oameni se afla si diferiti traficanti, din aceasta cauza Departamentul de Securitate Interna are agentii ce formeaza un sistem de aparare pe trei nivele de securitate. Agentii folosesc instrumente DHS pentru prinderea contrabandistilor.

Inginerie Abandonata – sezonul 8 – din 25 iulie, de la ora 22, in fiecare seara de marti. Acest serial documentar calatoreste in jurul lumii pentru a descoperi si a explora numeroase situri abandonate, cum ar fi: orase- fantoma intinse, complexe industriale, ramasite sinistre ale unor conflicte sangeroase si altele. Fiecare loc abandonat isi spune povestea, cum a fost creat si de ce a fost abandonat ulterior.

National Geographic Wild

Veterinar in Yukon – sezonul 11 – din 3 iulie, in fiecare luni, de la ora 19. In fiecare zi, doctorul veterinar Michelle Oakley are grija de toate animalele dintr-o zona salbatica si ostila. Fiecare zi a doctorului Oakley este o adevarata aventura. In noul sezon al serialului documentar Veterinar in Yukon, doctorul Oakley trateaza un bizon in conditii dificile intr-o furtuna de zapada, intervine chirurgical asupra unui dihor sau strabate peisaje salbatice pentru a elibera puii de elan in mediul lor natural.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.