Primul Contact / E.T. Extraterestrul – filme Pro Cinema
In luna octombrie postul de televiziune Pro Cinema a programat filme de actiune si sci-fi. Aceste filme vor fi difuzate in fiecare sambata seara.

Arrival / Primul Contact (2016) – 1 octombrie, ora 20:30. Louise Banks (Amy Adams), o lingvista este chemata de guvernul american sa descifreze limbajul extraterestrilor care au invadat planeta noastra. Louise trebuie sa afle ce doresc extraterestrii, de ce au venit si care le sunt intentiile. Experta are termen 2 zile sa afle raspunsurile la aceste intrebari. Toti locuitorii planetei sunt infricosati si asteapta ca expertul lingvist sa le dea un raspuns. Filmul Primul contact are durata de o ora si 56 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,9.

E.T. the Extra-Terrestrial / E.T. Extraterestrul (1982) – 8 octombrie, ora 20:30. Un grup de extraterestri viziteaza planeta noastra. Unul dintre ei se pierde de grup si ramane blocat pe Pamant. Extraterestrul este gasit de un baiat de 10 ani pe nume Elliott (Henry Thomas) iar intre cei doi se leaga o prietenie din care au de invatat amandoi despre vietile si valorile ambelor specii.
Filmul E.T. Extraterestrul are durata de o ora si 55 de minute, pe IMDb a primit nota 7,9.

Life / Viata, primele semne (2017) – 15 octombrie, ora 20:30. Un echipaj de cercetatori al unei statii spatiale se duce pe Marte, acolo descopera o capsula care contine o fiinta extraterestra. Spre surprinderea cercetatorilor, fiinta extraterestra creste rapid si incepe sa ucida o parte din membrii echipajului. Supravietuitorii au o misiune dificila inainte ca extraterestrul sa ajunga pe Pamant. Ei trebuie sa ucida extraterestrul.
Filmul Viata, primele semne are durata de o ora si 44 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Primul Contact / E.T. Extraterestrul – filme Pro Cinema

Passengers / Pasagerii (2016) – 22 octombrie, la ora 20:30. Un grup de pasageri imbarcati pe nava spatiala vor sa ajunga intr-o noua galaxie. Dupa decolare, pasagerii isi induc o stare de somnolenta. Cu 90 de ani inainte sa se trezeasca si sa descopere daca au ajuns intr-o noua galaxie, doi dintre ei se trezesc din somnolenta indusa, Jim (Chris Pratt) si Aurora (Jennifer Lawrence).

Ei isi dau seama ca trebuie sa isi traiasca viata pe o nava spatiala pentru ca nu mai pot sa intre in starea de somnolenta. Cu timpul, cei doi se indragostesc si descopera ca nava este defecta si risca sa se dezintegreze. Ei trebuie sa gaseasca o cale sa ii salveze pe ceilalti membri care dorm dar si pe ei.
Filmul Pasagerii are durata de o ora si 55 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7.

Kin (2018) – 29 octombrie, ora 20:30. Doi frati vitregi gasesc o arma necunoscuta pe care incearca sa o vanda. Insa, planurile lor de imbogatire sunt date peste cap pentru ca sunt urmariti de agenti federali, de un criminal si o unitate de soldati galactici care vor sa puna mana pe arma gasita de acestia.
Filmul Kin are durata de o ora si 42 de minute, pe IMDb a luat nota 5,8.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU