Vibe FM se va numi One World Radio
Reprezentantii postului de radio Vibe FM au solicitat schimbarea denumirii postului si a formatului de principiu solicitat, noua denumire a postului va fi One World Radio iar formatul tematic – dance (pana in prezent, formatul postului era tematic – soft gold radio).

Structura de programe nu se modifica iar postul are licente pentru Bucuresti, Bacau, Buzau, Onesti, Tulcea si Zimnicea. Vibe FM este detinut de Czech Radio Center si Czech Media Invest, companii care detin si posturile Virgin Radio si Europa FM.

Andrada Burdalescu, reprezentanta Vibe FM, a mentionat in sedinta CNA ca solicitarea vine in urma unui parteneriat cu Tomorrowland, cel mai mare festival din lume. De asemenea, a fost mentionat ca proiectul Vibe FM a fost realizat in scopul de a construi un refugiu pentru oameni.

One World Radio este postul de radio care a transmis pana acum la nivel international evenimentele Tomorrowland, un festival la care vor participa cele mai importante nume ale muzicii electronice.

Vibe FM se va numi One World Radio
One World Radio va difuza in Romania un program de doua ore de muzica electronica de la festivalul Tomorrowland, cel mai mare festival din lume care a fost infiintat in 2005.

Dorina Rusu, membra CNA, a intrebat ce se va intampla cu angajatii Vibe FM care nu se vor mai incadra in planurile noului post One World Radio insa raspunsul primit a fost ca nevoia de angajati va fi si mai mare datorita activitatii din online care va fi mult mai mare.

Licenta TV City a fost prelungita astazi, fiind solicitata si modificarea formatului de difuzare din SD in SD/HD. De asemenea, structura actionariatului a fost modificata, Cojocaru Adrian Antonio devenind actionarul unic al companiei (anterior, Cojocaru Diana Geraldine Raluca detinea 30% din aceasta firma).
TV City este o televiziune locala care emite in Bucuresti si Ilfov.

Ambele solicitari au fost aprobate in unanimitate in sedinta CNA desfasurata astazi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII