Pro 2 redifuzeaza serialul turcesc Razbunare pe tocuri
Pro 2 pregateste redifuzarea serialului Razbunare pe tocuri (Ufak Tefek Cinayetler / Stiletto Vendetta – 2017), serialul urmand sa fie introdus in grila de programe ca inlocuitor al serialului In ritmul vietii (Kalp Atisi – 2017).

Ultimul episod al serialului In ritmul vietii va fi difuzat vineri, 5 martie 2021, de la ora 21:00 iar Pro 2 va difuza primul episod al serialului Razbunare pe tocuri sambata, 6 martie.

Rezumat serial Razbunare pe tocuri
Serialul prezinta povestea a patru femei de succes, prietene in copilarie care se reunesc ca adulti, au treburi neterminate una cu cealalta dar si rivalitati noi de dezvoltat. Fiind adolescente, Arzu (Tülin Özen), Merve (Aslihan Gürbüz) si Pelin (Bade Iscil) joaca o festa nemiloasa asupra prietenei lor Oya (Gökçe Bahadir), actiune care o lasa in depresie, gandindu-se la sinucidere.

Trec anii, cele trei prietene tin legatura insa nu mai aud nimic de Oya si nu indraznesc sa o contacteze, gandindu-se la cel mai rau lucru care s-ar fi putut intampla, aceasta sa-si fi luat viata din cauza glumei proaste din trecut. Cele patru femei se reunesc iar Oya incepe sa-si planuiasca razbunarea.

Pro 2 redifuzeaza serialul turcesc Razbunare pe tocuri
Din dintributia serialului fac parte actori precum Gökçe Bahadir (Poveste de familie – 2006), Aslihan Gürbüz (Valurile vietii – 2017), Mert Firat (Razbunarea – 2013), Yildiray Sahinler (Intrusul – 2016), Bade Iscil (Kuzey Güney – 2011), Ferit Aktug (Kavak Yelleri – 2007), Duygu Sarisin (Intrusul – 2016), Hayal Köseoglu (Suleyman Magnificul – 2011), Tülin Özen (La mana destinului – 2005), Tansu Biçer (Istoria Imperiilor: Otomanii – 2020, difuzat de Viasat History din 15 februarie, disponibil si pe Netflix) si altii.

Cate episoade are serialul Razbunare pe tocuri?
Acest serial are 45 de episoade filmate difuzate in Turcia intre 2017 – 2018. A mai fost difuzat in trecut de Pro 2 atat in 2019 cat si anul trecut, in luna mai. De asemenea, TDC a difuzat acest serial din iunie 2020.

Nu avem informatii despre zilele si ora de difuzare a acestui serial insa vom actualiza articolul pe masura ce vom avea informatii suplimentare.

Voi ce parere aveti despre acest serial turcesc?

Update: Serialul Razbunare pe tocuri este difuzat de luni pana vineri, de la ora 21:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. In Razbunare pe tocuri, personajele feminine au fost perfecte in afara de Oya care avea rolul principal, dar a fost cea mai urata. Si celelalte aveau corp frumos dar si fizicul il aveau perfect. Singura care a stricat frumusetea serialului a fost Oya, la care fizicul lasa de dorit. Pacat de o echipa asa buna care a dat nastere la acest serial, dar cu acest personaj au gresit. Sau aceasta actrita Bahadir a avut o relatie asa mare de ati promovat- o. ? Pacat , altfel ar fi fost un serial de Oscar.Semnat un grup de prieteni.

    • Elena ,tu ori ești rea ori ești ******,ori amândouă!!!OYA,actrița cea mai potrivită (Bahadir).Frumoasă,rolul înterpretat dumnezeește. Wow, mare e grădina zoologică.

      Comentariu moderat