Pro Gold difuzeaza Dragoste si pedeapsa
Pro Gold a inceput saptamana aceasta difuzarea serialului turcesc Dragoste si pedeapsa (Ask ve ceza / Love and punishment – 2011). Aceasta este o drama romantica produsa de TMC Film si difuzata in Turcia de Star TV.

Rezumat serial Dragoste si pedeapsa
Yasemin (Nurgül Yesilçay) este o femeie de 29 de ani ce lucreaza pentru o companie de publicitate. Ea este impreuna cu logodnicul sau Mehmet (Caner Kurtaran) de peste 3 ani. Cu o saptamana inainte de nunta lor, viata ei este data peste cap, simtindu-se tradata si neapreciata. Ea lasa totul balta si pleaca in Bodrum.

Çiçek (Feride Çetin) se casatoreste cu Kemal Baldar (Ali Yiğit), cel mai in varsta fiu al puternicei familii Baldar. Fratele lui Kemal, Savaş, este modern, educat in SUA, ajunge si el in Bodrum in vacanta dupa nunta fratelui sau. Yasemin si Bodrum se intalnesc pentru prima data intr-un bar din Bodrum.

Yasemin, tradata si devastata de ultimele evenimente, se regaseste in bratele lui Savaş dupa o noapte cu prea mult alcool. A doua zi, ea se simte vinovata, regreta aventura de o noapte si pleaca de langa acesta fara sa afle numele lui. De asemenea, Savaş nu cunoaste numele femeii alaturi de care a petrecut.

Dupa ce primeste un apel care il informeaza ca fratele si tatal sau au murit intr-un accident de masina, Savaş se intoarce in Istanbul pentru a conduce familia. Intre timp, Yasemin afla ca este insarcinata cu Savaş si naste un copil pe nume Ömer.

In timp ce incearca sa rezolve problemele familiei sale, Savaş nu inceteaza sa o caute pe Yasemin.

Pro Gold difuzeaza Dragoste si pedeapsa

Protagonistii serialului sunt Nurgül Yesilçay (Furtuna pe Bosfor – 2014) si Murat Yildirim (Game of silence – 2012, Asi – 2007). In serial vom vedea si actorii Tomris Incer (a jucat in 1001 de nopti, decedata in 2015), Feride Çetin (Hercai – 2019), Emir Bozkurt (Içerde – 2016, Ejder Kapani – 2010, Kuzey Güney – 2011), Nesrin Yilmaz (Hunting Season – 2010), Erkan Bektas (Leyla and Mecnun – 2011, Wolf – 2018), Turgay Tanülkü (The Edge of Heaven – 2007, The Valley of the Wolves – 2003) si altii.

Serialul Dragoste si pedeapsa a avut 2 sezoane si 62 episoade difuzate in tara natala intre 2010 si 2011. Pe IMDb are nota 5.9 din peste 1.000 de recenzii.
Pro Gold difuzeaza acest serial de luni, in fiecare zi, de la ora 19:00.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

19 COMENTARII

  1. Urmaresc cu deosebit inreres serialul turcesc Dragoste si Pedeapsa difuzat de d-stra zilnic la ora 19, redifuzat la ora 23 si ziua urmatoare, parca la 9 dim. Am fost neplacut surprinsa insa , cand in ziua de 11 aprilie a.c. (2022), au aparut goluri in subtitrare, iar , ca totul sa fie si mai neplacut , in ziua de 12 aprilie a.c. , sa difuzati in locul lui , un, sa-i spun serial?, american, anost. Ce se intampla? Nu-l mai difuzati ?

    • ..Iar aseara , spre sfarsitul episodului , nu au mai bagat subtitrarea in lb romana. Serialul e filmat, parca prin 2010- 2011 , a mai fost difuzat la noi . E un serial bun,de asta il revad cu placere. Se poate vedea si pe youtube, dar fara traducere.