Pro TV va difuza SuperStar
Pro TV pregateste difuzarea emisiunii SuperStar, dupa formatul care a devenit un fenomen international, Idols.

Idols a fost lansat in 2001 in Marea Britanie si preluat pentru prima data in Polonia, anul urmator. Acest format a fost creat de Simon Fuller si dezvoltat de Fremantle. Compania Fremantle este cunoscuta si pentru alte emisiuni precum Got Talent (dupa care a fost realizata emisiunea Romanii au talent, difuzata tot de Pro TV; emisiunea se afla in Romania la sezonul 11, care a inceput vineri, 5 februarie) si The X Factor (in Romania X-Factor, emisiune difuzata de Antena 1).

Idols este cea mai raspandita franciza TV, fiind preluata la nivel mondial in peste 150 de tari. American Idol (din SUA) este una dintre cele mai cunoscute emisiuni dupa acest format.

SuperStar Romania va fi un show muzical care are scopul de a desemna cel mai talentat cantaret, conditia fiind ca varsta participantilor sa fie intre 16 si 30 de ani.
Pro TV a dat startul inscrierilor pentru emisiunea SuperStar, inscrierile se pot face pe talent.protv.ro/SuperStarRomania, in incercarea de a deveni primul SuperStar Romania.

Pro TV va difuza SuperStar
Nu avem informatii privind data lansarii acestei emisiuni insa vom actualiza acest articol atunci cand vor exista informatii in acest sens.

In 2011, Antena 1 a anuntat achizitionarea drepturilor pentru formatul Idols, presupunandu-se ca emisiunea ar fi urmat sa se numeasca Romanian Idol. Insa, show-ul muzical nu a mai fost produs de Antena 1.

In Romania, emisiunile realizate dupa formate internationale (Romanii au talent, X-Factor, Vocea Romaniei, Survivor Romania, Te cunosc de undeva) au avut un succes foarte mare, clasand posturile Pro TV, Antena 1 si Kanal D in topurile audientelor.
SuperStar Romania va avea, probabil, un succes asemanator emisunilor mentionate mai sus.

Avand in vedere ca Pro TV este disponibil in grila tuturor operatorilor de telecomunicatii, vom putea viziona aceasta noua emisiune indiferent de reteaua in care suntem abonati.

Nu ezitati sa va scrieti parerea despre aceasta emisiune in sectiunea de comentarii de mai jos.

Update 07.06.2021: Marius Moga, Carla’s Dreams, Smiley si Raluka vor fi prezentatorii emisiunii Superstar;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII