Quantum TV din Deva a obtinut licenta audiovizuala
In acest material vom detalia ce s-a decis in ultima sedinta CNA din 20 iunie. In curand, in judetele Hunedoara, Bihor, Arad, Gorj, Caras-Severin si Alba va aparea un nou canal TV generalist care se va numi Quantum TV.

Quantum TV va emite in format SD / HD. Postul va difuza emisiuni de interes general, cum ar fi:

  • Fake sau News – aceasta emisiune va face diferenta dintre o stire adevarata si zvon.
  • Educatie si Media – se va discuta despre educatie pentru tineret
  • Quantum Regional Info – buletine de stiri regionale cu durata medie de 15 minute

Quantum TV din Deva a obtinut licenta audiovizuala
Quantum TV are incheiat un parteneriat cu Teatrul din Deva de unde va putea difuza 40 de piese de teatru. Reprezentantii postului intentioneaza sa inceapa emisia in toamna.

Realitatea Plus are un alt proprietar

Societatea Geopol International a cedat licenta postului Realitatea Plus societatii PHG Media Invest care detine si posturile Realitatea Sportiva si Realitatea Stars. Reprezentantii Realitatea Plus au cerut catre CNA sa li se retraga licenta Realitatea Plus pentru satelit, astfel postul ramane doar cu licenta de cablu. Renuntarea la licenta pentru satelit nu ii impiedica pe operatorii dth sa preia Realitatea Plus in grilele lor.

In sedinta CNA din 21 iunie a fost respinsa solicitarea venita din partea fundatiei Impreuna pentru solidaritate sociala, proprietarul postului de radio Jurnal FM care a cerut sa i se aprobe preluarea posturilor de radio EBS Radio din Transilvania si frecventele postului regional de radio Radio Son catre Jurnal FM. Aceasta solicitare a fost amanata pentru  sedinta viitoare. EBS Radio avea frecvente radio castigate prin concurs in Alba Iulia, Brasov si Sighisoara. Aceste frecvente nu au fost folosite niciodata de cand au fost castigate de EBS Radio.

Teleson SRL, proprietarul Radio Son a cedat licentele din Reghin, Toplita si Targu Mures catre Jurnal FM insa Consiliul National al Audiovizualului a amanat aceasta cedare. Jurnal FM detine 13 frecvente de radio.

In sedinta CNA din 13 iunie, operatorul IPTV INES a instiintat CNA-ul ca va introduce in grila de canale TV postul Zoom TV HD. Tot in sedinta CNA din 13 iunie, operatorul de cablu NextGen a instiintat CNA-ul ca va introduce in grila de programe din Constanta, Tulcea, Salaj, Brasov, Sibiu, Cluj, Caras-Severin, Bistrita Nasaud, Alba, Gorj si Ialomita postul Columna TV. Din cate stim, Zoom TV HD si Columna TV nu au intrat inca in grilele operatorilor INES si NextGen.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII