Problema logare HBO GO la Telekom – eroare Single Sign On

Cea mai frecventa problema la logarea pe platforma HBO GO avand un cont de la Telekom reprezinta eroarea Single Sign On, in acest articol vom detalia cum putem rezolva aceasta problema privind serviciul HBO GO.

Mesajul de eroare complet care apare cel mai des la logarea HBO GO cand utilizam un cont de la Telekom este urmatorul: „HBO GO nu a putut fi validat prin procesul Single Sign On. Te rugam sa contactezi operatorul”. Pentru a incerca rezolvarea problemei de logare Single Sign On pe platforma HBO GO avand un cont creat prin Telekom trebuie sa urmam acesti pasi:

Problema logare HBO GO la Telekom – eroare Single Sign On

Accesam site-ul Telekom.ro – Intra in contul tau – introducem adresa e-mail si parola utilizate pentru crearea contului – Autentificare – Telekom TV Web&Mobile – Administrare aliasuri – stergem aliasul/aliasurile create – cream un nou alias – confirmam crearea aliasului apasand click pe linkul de activare primit pe adresa e-mail introdusa – ne deconectam de pe platforma Telekom MyAccount (foarte important) – incercam sa ne logam pe platforma HBO GO. Daca nu functioneaza aceasta metoda, incercam crearea unui al doilea alias iar cu acesta ar trebui sa nu mai primim eroarea privind validarea prin procesul Single Sign On.

problema single sign on

In situatia in care problema persista desi am urmat pasii descrisi mai sus, trebuie sa contactam serviciul de relatii cu clientii Telekom sunand la numarul 1234 (apelabil din reteaua mobila Telekom) sau la unul din numerele 021.404.1234 / 0766.12.1234 (apelabile din orice retea).

Problema privind logarea pe platforma HBO GO un un cont Telekom poate sa apara pe singurul dispozitiv pe care incercam sa ne logam sau poate sa apara pe un alt dispozitiv (exemplu: sa functioneze logarea pe 2 dispozitive iar pe al treilea sa ne apara eroare Single Sign On).

In cel mai rau caz a treia metoda prin care apelam la serviciul de relatii cu clientii Telekom ar trebui sa rezolve problema de logare pe HBO GO. Voi ati reusit rezolvarea acestei probleme de autentificare pe HBO GO? Daca nu ati reusit, ce pasi ati urmat pana acum si unde ati intampinat probleme?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

16 COMENTARII

    • Daca nu ati reusit rezolvarea problemei urmand pasii de mai sus, va recomand sa luati legatura cu cei de la relatii cu clientii Telekom la numarul 0214041234.