Un toast pentru dragoste / Drumul inimii mele – filme romantice DIVA
Postul de televiziune Diva a remis catre media-max.ro un comunicat privind 5 filme romantice care vor fi difuzate in luna octombrie, in fiecare duminica. Aceste filme vor fi difuzate de Diva in luna octombrie in premiera.

Raise a glass to love / Un toast pentru dragoste (2021) – 2 octombrie, ora 16. Acest film spune povestea de dragoste dintre un somelier si un vinificator. Jenna Savern (Laura Osnes) doreste sa devina somelier si pentru a-si indeplini acest vis, ea se intoarce la podgoria familiei. Acolo lucreaza pe post de vinificator tanarul Marcelo Castillo (Juan Pablo Di Pace). Marcelo este un tanar chipes de care Jenna se indragosteste.
Filmul Un toast pentru dragoste are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7.

10 steps to love / Zece pasi catre iubire (2021) – 2 octombrie, ora 18. Sophie  Michaels (Ella Cannon) este de profesie director de marketing. Sophie a ajuns director respectand 10 reguli. In viata personala, ea nu este la fel de norocoasa ca in cariera. La indemnul unei prietene, Sophie face o lista cu 10 lucruri pe care trebuie sa le indeplineasca un barbat pentru a deveni partenerul perfect.

Dupa un timp, Sophie va intalni doi barbati: un tip inteligent si elegant care indeplineste toate cele 10 lucruri de pe lista, iar al 2-lea tip este Mason Oliver (Britton Webb), un tanar care nu indeplineste aproape nicio cerinta de pe lista. Cu toate ca primul pare barbatul perfect, Sophie va descoperi ca inima nu respecta nicio regula atunci cand se indragosteste.
Filmul Zece pasi catre iubire are durata de o ora si 30 minute, pe IMDb a luat nota 7,3.

Un toast pentru dragoste / Drumul inimii mele – filme romantice DIVA

Journey of My Heart / Drumul inimii mele (2021) – 2 octombrie, ora 20:00. Abby Morgan (Rhiannon Fish) este un biolog care calatoreste foarte mult. Abby se duce in Alaska pentru a cerceta vulturul plesuv. In Alaska, ea va locui la o familie de origine americana. Pentru a gasi cat mai repede cuibul vulturului plesuv, ea apeleaza la ghidul local Eric Hughes (Darien Martin), de care Abby se indragosteste.
Filmul Drumul inimii mele are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Snapshot of Love / Instantaneul iubirii (2022) – 9 octombrie, ora 16. Adrian Summer (Lexi Giovagnoli) este de profesie fotograf la Hollywood. Ea primeste o sarcina foarte dificila. Trebuie sa faca o poza unui actor care are o viata linistita iar aparitiile lui in ziare sunt foarte rare. Vedeta pe care trebuie sa o fotografieze se numeste Parker Bennett (Benedict Mazurek). Prima tentativa de a-l fotografia pe Parker este un esec insa Adrian mai are o sansa atunci cand cei doi se cazeaza la aceeasi cabana din munti.
Filmul Instantaneul iubirii a primit pe IMDb nota 5,7.

Warming Up to You / Dragostea in actiune (2021) – 9 octombrie, ora 18. Rick Steele (Christopher Russell) este un actor mai dificil care trebuie sa slabeasca pentru a juca intr-un nou proiect. Kate Wolfe (Cindy Busby) este experta in fitness si primeste sarcina de a-l face pe Rick sa slabeasca pentru a juca in noul proiect.
Dragostea in actiune are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.