UPC mareste pretul abonamentelor cu 3.5 lei pe luna

UPC mareste pretul abonamentelor cu 3.5 lei pe luna din luna aprilie 2019. Exista posibilitatea ca pentru anumiti abonati marirea pretului abonamentului sa nu se faca incepand cu luna aprilie 2019, pentru a verifica exact trebuie sa contactam serviciul de relatii cu clientii UPC.

Urmand modelul Digi, Telekom, Akta si NextGen din ultima perioada, UPC confirma majorarea pretului abonamentelor cu 3.5 lei pe luna din luna aprilie. Abonatii vor fi informati prin scrisori primite impreuna cu facturile aferente lunii martie 2019. Este important de stiut ca UPC a mai marit o data pretul abonamentelor pentru serviciile prestate cu 3.5 lei in luna noiembrie 2018, in acea perioada invocand motivul cresterii costurilor necesare prestarii serviciilor de telecomunicatii. Avand in vedere si majorarea pretului pentru factura printata, este a 3-a marire produsa in reteaua UPC in decurs de cateva luni.

UPC mareste pretul abonamentelor cu 3.5 lei pe luna

De asemenea, in ultima perioada au fost facute sau urmeaza sa se produca marirea pretului abonamentelor dupa cum urmeaza:

 • Telekom – 0.42 euro pe fiecare serviciu fix sau mobil incepand cu 15 aprilie 2019;
 • NextGen – 4.25 lei per abonament incepand cu martie 2019;
 • UPC – 0.48 lei pentru factura printata;
 • Digi Energy – majorarea pretului pentru furnizare energie electrica la 0.255 lei/kWh incepand cu martie 2019;
 • Digi – majorarea preturilor pentru serviciile de telecomunicatii furnizate, custodie echipamente, cu cativa lei pe luna, pretul difera in functie de fiecare serviciu;
 • Akta – majorarea pretului abonamentelor cu 1 respectiv 2 lei in functie de serviciul furnizat;

Asadar, majoritatea operatorilor de telecomunicatii au marit sau urmeaza sa mareasca preturile pentru serviciile furnizate aceste majorari avand un motiv comun: majorarea taxei pe furnizarea serviciilor de telecomunicatii cu 3% de catre Guvern.

UPC mareste pretul abonamentelor cu 3.5 lei pe luna

Reprezentantii UPC au confirmat pe Facebook marirea abonamentelor cu 3.5 lei pe luna:
Buna, Iti multumim pentru mesajul transmis! Toate abonamentele se vor marii. La valoarea tototala a abonamnetului se va mai adauga suma de 3.5lei. Multumesc,

Ii multumim colegului Bebe pentru contributia adusa acestui articol;

Voi ce parere aveti despre marirea pretului abonamentelor UPC cu 3.5 lei si in ce masura va afecteaza?

Update: Marirea pretului cu 3.5 lei pe luna se va aplica tuturor abonatilor UPC, conform mesajului primit pe Facebook de la reprezentantii UPC:
Cu data de 1.04.2019 se va majora abonamentul pentru toti abonatii. Multumesc,„.
Update 15.03.2019: Pretul abonamentului UPC nu se va mari pentru cei care au reinnoit contractul recent si pentru cei care sunt in ultimele luni de contract.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

 1. Subbsemnatul ***** din Galati, str. * nr. * bloc * ap. *, cod client * sesizez faptul ca fata de valoarea contractului din luna decembrie 2o18 de 45,74 RON la care s-a adaugat justificat din luna mai 2019 suma de 1,98 lei, reprezentand cval facturii tiparite mi-ati majorat valoarea facurii cu inca 5,47 lei (2,50 leo in dec. 2018, 2,20 lei in mai 201 si 0,77 lei in iun. 2019) ceeace inseamna o crestere de 11,46%. Cunsder ca „modificarea pret serviciu”este ilegala in conditiile in care s-a facut unilateral, fara consimtamatul beneficiarului, mai ales ca nu stiu despre ce serviciu este vorba.
  Mentionez ca acum cateva luni am solicitat relatii desppre majorarea de 3,50 lei dar in contradictie cu un comportament civilizat al unei firme care se respecta nu am primit raspuns.
  In consecinta, inainte de a face alte demersuri astept explicatiile dvs. fata de cele sesizate prin prezenta.

  • Noi nu suntem de la UPC, doar oferim informatii.
   In mod normal ar fi trebuit sa fiti informat in momentul in care s-a majorat pretul abonamentului pentru a avea posibilitatea sa reziliati contractul in situatia in care nu erati de acord.
   Avand in vedere ca nu ati fost informat si nu ati primit lamuriri nici ulterior dupa ce ati solicitat acest lucru la UPC, puteti face o sesizare la Protectia Consumatorului.

 2. de ce nu este liga1 la tv,am impresia ca va bateti joc de mine unde vad fotbal macar daca bagati look sport domnu robert va rog sa sesizati upc iasi

  • Nu inteleg, unde nu receptionati Liga 1? Momentan in reteaua UPC puteti viziona meciuri din Liga 1 doar pe Telekom Sport, daca aveti pachetul Sport.

  • Buna ziua,
   In mod normal ar fi trebuit sa fiti informat printr-o scrisoare venita cu factura sau pe e-mail daca primiti factura in format electronic. In aceasta situatie puteti face o sesizare la serviciul de relatii cu clientii UPC.

 3. Nu știu de unde e acel text dar mă îndoiesc ca un angajat UPC să scrie în halul ăla adică cu atâtea greșeli gramaticale. De asemenea abonamentul nu se va scumpi la toată lumea (cei care au reînnoit contractul recent, cei care sunt în ultimele luni de contract etc.).

  • Am dat copy/paste la raspunsul reprezentantului UPC. De asemenea, in ceea ce priveste informatia transmisa de catre cei de la UPC privind abonatii care vor avea abonamentul mariti: „se va majora abonamentul pentru toti abonatii”.
   Am actualizat articolul cu informatia oferita de catre dvs.