Profit.ro – noul canal de televiziune cu profil economic

Societatea Clever Media Network a pornit demersiurile pentru planul unei noi televiziuni cu profil economic – Profit.ro.

Primul pas a fost acela de a depune la Consiliul National al Audiovizualului o cerere pentru o noua licenta TV, relateaza Paginademedia.ro.

Proiectul initial era acela de a transforma postul Look TV in Profit.ro insa se pare ca s-a hotarat pastrarea profilului Look TV.

Societatea Clever Media Network este detinuta de Adrian Tomsa, un om de afaceri apropiat al actionarului majoritar Zoltan Teszari (actionar majoritar al societatii RCS & RDS) iar Profit.ro va fi dezvoltat impreuna cu Orlando Nicoara.

Redactorul sef al postului TV Profit.ro va fi Thomas Dinca.

Asteptam aprobarea licentei TV si mai multe informatii despre canalul TV Profit.ro, avand in vedere ca in Romania nu sunt multe posturi cu continut economic calitativ.

Update 26.07.2018: Profit.ro a primit autorizarea pentru studio si poate incepe sa emita. Conform legislatiei, cei de la Clever Media Network au la dispozitive 30 de zile de la data primirii deciziei sa inceapa emisia.

Update 28.08.2018: Televiziunea Profit.ro a inceput sa emita online din 24.08.2018, putem viziona continutul acestui post AICI. Tot acolo, in sectiunea de jos a site-ului avem arhivele unde putem viziona emisiunile precedente. Transmisiunea online live este destul de problematica, in cazul in care nu incepe sa redea continutul, incercati sa apasati Pause/Play de mai multe ori. Momentan, asteptam noi informatii privind introducerea postului Profit.ro in grilele operatorilor de telecomunicatii din Romania.

Update 31.08.2018: Profit.ro intra in grila de programe UPC digital in ambele pachete (Play Familia si Play Maxim) pe pozitia 406.

Update 03.09.2018: Programul Profit.ro urmeaza sa intre si in grilele Telekom si RCS – RDS.

Update 10.09.2018: Programul Profit.ro a intrat in grila RCS – RDS.

Update 11.09.2018: Programul Profit.ro a anuntat prin mesaje promotionale ca urmeaza sa transmita meciuri de fotbal, o miscare destul de interesanta din punctul meu de vedere, acesta fiind un post cu continut exclusiv economic. Mai exact, cei de la Profit.ro vor transmite meciuri din etapa a 5-a Super Lig (campionatul de fotbal al Turciei). Sursa: HDSatelit cu multumirile de rigoare domnului Bebe pentru ca ne-a transmis sursa.

Vom reveni cu informatii in momentul in care postul va incepe sa emita, cat si cu informatii privind grilele si pachetele operatorilor in care va intra.

Update 13.05.2021: Profit.ro va deveni Profit News, a fost aprobata de CNA solicitarea Clever Media Network;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

        • Acel material citit de tine pe acel sait este din 28.02 2019 Banuiesc ca au alta licenta noua pentru ca nu intrau pe orange daca aveau licenta suspendata. De obicei cand un post tv incheie un contract de distributie cu un operator postul arata si licenta de la cna.