Profitshare a înregistrat un număr record de comisioane în prima zi de BlackFriday. Deja la ora 10:00 se înregistraseră nu mai puțin de 50.000 de comenzi prin intermediul afiliaților iar la ora 18:00 numărul comenzilor a crescut la 80.000.

Din cauza valului de conversii înregistrarea acestora se efectuează cu o întârziere de câteva ore. La ora 17 sunt afișate abia conversiile efectuate până în ora 8. Toți afiliații așteaptă cu sufletul la gură actualizarea conversiilor în contul Profitshare pentru a putea trage o concluzie după atâtea zile de pregătiri. Personal am înregistrat un număr de 8 comisioane (asemenea, până la ora 8:00). Nu e o sumă prea mare (având în vedere că se oferă un comision de 1%) dar totuși le mulțumesc tuturor celor care au accesat acest site și care au cumpărat prin intermediul linkurilor de aici.

profitshare

Se pare că până în ora 8:00 s-au efectuat cele mai multe comisioane în prima zi de reduceri. Practic, numărul comisioanelor înregistrate pe parcursul zilei nu depășește numărul celor efectuate până în ora 8.

La ora 18:30 Profitshare trage deja linie și își anunță afiliații că valoarea vânzărilor este de 15.000.000 lei.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla și în următoarele zile de Black Friday. Profitshare și magazinele afiliate speră la rezultate la fel de satisfăcătoare ca cele de astăzi însă știm foarte bine că acest lucru nu se va întâmpla.

Update 

S-au actualizat toate conversiile efectuate în ziua de Black Friday. Cu ocazia acestei zile Profitshare a depășit suma de 400 de milioane de lei generate din conversii.

400 de milioane de lei generati din vanzari in contul profitsharePrin intermediul blogului nostru am înregistrat și un total de 15 conversii în ziua de 21 noiembrie. Din păcate toate au fost în site-ul eMag deși am încercat promovarea mai multor magazine online.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.