Program 1 decembrie – History Channel
Postul de televiziune History Channel a programat in luna decembrie documentare interesante. In acest material vom detalia o parte dintre aceste materiale.

Pe 1 decembrie, de ziua Nationala a Romaniei, postul de televiziune History Channel va difuza 2 documentare cu si despre Regina Maria si Regele Mihai.

Maria – Inima Romaniei – 1 decembrie, de la ora 15:15. Acest documentar ne prezinta viata privata si rolul politic pe care l-a avut Regina Maria. Regina s-a casatorit cu Printul Mostenitor in 1893 si a fost nepoata Reginei Victoria. In acest documentar vom afla detalia cum a condus Romania Regina Maria de la Primul Razboi Mondial pana la Conferinta de Pace de la Paris din 1919. Vom vedea cum fiul Reginei Maria, Carol, a alungat-o de la curte atunci cand a devenit rege, pentru ca Regele Carol isi dispretuia parintii. Un alt moment greu pentru Familia Regala a fost atunci cand comunistii au ajuns la putere in 1945.

Documentarul Maria – Inima Romaniei a fost facut in 2 ani cu filmari efectuate in 9 tari, vom auzi vocea adevarata a reginei si vom vedea imagini inedite ale acelei epoci. Documentarul are o durata de 60 minute.

Tot pe 1 decembrie, History Channel a programat de la ora 16:15 documentarul Regele Mihai: Drumul catre casa. In acest documentar vom afla cum la varsta de 23 de ani Regele Mihai l-a sfidat pe Hitler in al Doilea Razboi Mondial, fiind dupa aceea exilat din tara de catre Partidul Comunist atunci cand au venit la putere. Documentarul Regele Mihai: Drumul catre casa are o durata de 60 minute.

Istoria in bucate. Din 3 decembrie, in zilele de vineri, sambata si duminica, de la ora 22. Emisiunea Istoria in bucate prezinta o serie de documentare care dezvaluie gustul istoriei. Vom descoperi povestile care se ascund in spatele bucatelor de pe masa de sarbatori. Vom face o incursiune in istoria gigantilor industriei alimentare care au revolutionat mancarea.

Minuni moderne: Mancarea. Din 3 decembrie, de la ora 22, in fiecare vineri. In acest documentar vom vedea cum se fac prajiturile de toate felurile: cu ravas, ciocolata, cu branzeturi sau inghetata. De la linii de productie uriase din fabrici mari care folosesc roboti si masinarii performante care scot mii de prajituri pe minut pana la fabrici de cartier care folosesc oameni pentru a produce prajiturile. Emisiunea  Minuni moderne: Mancarea este prezentata de expertul culinar Adam Richman care va strabate America pentru afla cum se face mancarea.
Emisiunea Minuni moderne: Mancarea este alcatuita din 8 documentare, fiecare avand durata de 60 minute.

Program 1 decembrie – History Channel

Razboaiele Cola – 4 decembrie, ora 22. In acest documentar vom vedea in detaliu rivalitatea dintre brandurile Coca-Cola si Pepsi. Coca-Cola a fost lider in industria bauturilor carbogazoase timp de 100 de ani. In 1985, directorii Coca-Cola au schimbat formula celei mai populare bauturi. Documentarul Razboaiele Cola are o durata de 2 ore.

Mancarea pe care s-a intemeiat lumea – 5 decembrie, de la ora 22, in fiecare duminica. Emisiunea prezinta povestile unor branduri care au transformat complet sectorul alimentar din America. Aceasta emisiune prezinta rivalitatea dintre brandurile McDonald’s, Mars sau alte branduri arhi-cunoscute. Emisiunea este compusa din 11 documentare, fiecare avand durata de 60 minute.

Orase subterane – din 8 decembrie, miercurea de la ora 22. Prezentatorul Don Wildman va calatori in cele mai indepartate colturi ale planetei si va explora misterele din subteranul oraselor. Prezentatorul va explora tunelele subterane ale orasului Los Angeles sau va merge in Croatia pentru a afla povestea unei regine pirat care si-a condus regatul dintr-o pestera.
Emisiunea Orase subterane are 8 episoade iar fiecare episod are durata de 60 minute

The Butcher: Intrecerea macelarilor – din 11 decembrie, sambata de la ora 22. Emisiunea prezinta o intrecere a celor mai buni maestri ai artei macelarilor. Patru maestri macelari sunt supusi in fiecare episod la diferite provocari. Emisiunea are 6 episoade iar fiecare episod are durata de 60 de minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII