Revelion pentru Familion / Ce seara minunata – TVR 1 si TVR 2
In acest material vom detalia programul de revelion al posturilor TVR 1 si TVR 2.

TVR 1
Programul de revelion al postului TVR 1 incepe cu finala emisiunii Vedeta Populara de la ora 21. Finala emisiunii va avea patru parti si va incepe de la ora 21:00. Finalistii vor avea 2 probe: vor canta cate o piesa lautareasca si cate o piesa din zona din care provin.
Emisiunea Vedeta Populara este prezentata de Iuliana Tudor.

Revelion pentru Familion, de la ora 00:14 minute. Acest program special va fi prezentat de Eda Marcu si Radu Andrei Tudor. In acest program vor fi difuzate momente din toate cele 65 de revelioane facute de Televiziunea Romana de la infiintare si pana in prezent. Vor fi difuzate momente cu cei mai mari actori romani, precum Toma Caragiu, Nicu Costantin, Dem Radulescu, Jean Constantin si altii. Se vor difuza momente din arhiva TVR cu cupluri celebre cum ar fi: Stela Popescu si Stefan Banica, Toma si Elena Caragiu, Angelea Similea  si Florin Piersic, si altii.
Maria Buza si Alin Pascal Cojocarita se vor duela in replici muzicale.

Tezaur Folcloric – Special de Revelion, de la ora 02:40. In acest program vor fi difuzate cantece celebre de pahar, petrecere, de dragoste si de sarbatoare interpretate de artisti celebri cum ar fi: Costantin Lataretu, Cristina Turcu Preda, Gheorghe Gheorghe si altii.

Revelion pentru Familion / Ce seara minunata – TVR 1 si TVR 2

TVR 2
Editie Speciala Gala Umorului, de la ora 20. Aceasta editie speciala a emisiunii Gala Umorului va fi prezentata de: Corina Danila, Mirela Zetea, Marius Rizea si Dragos Huluba.

Ce seara minunata, de la ora 22. Emisiunea se desfasoara in Arena Circului Metropolitan Bucuresti si va fi prezentata de Paul Surugiu (Fuego). In cadrul emisiunii Ce seara minunata vom asculta melodii din toate genurile muzicale interpretate de artisti renumiti cum ar fi : Sofia Vicoveanca, Vladuta Lupau, Nico Daniela Gyorfi, Petrica Mitu Stoian (ultima sa aparitie la TV) si altii.

Una ragione per vivere e una per morire / Un motiv de a trai, un motiv de a muri (1972), de la ora 02:40, in reluare pe 1 ianuarie, de la ora 11. Filmul spune povestea colonelului Pembroke (James Coburn) care trebuie sa recucereasca fortul Horman cu ajutorul unor banditi condamnati la moarte.
Filmul are durata de o ora si 59 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Mireasa Nebuna – concert al trupei Damian & Brothers, de la ora 04:35.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.