Program B1 TV de Craciun si Revelion
In acest material vom detalia programul special difuzat de B1 TV in perioada sarbatorilor de iarna, intre 24 decembrie – 2 ianuarie.

Concert Michael Buble – 24 decembrie, ora 00:00
ABBA – The Movie (1977) – 25 decembrie, de la ora 21 si in reluare pe 26 decembrie, de la ora 16. In acest film vom vedea imagini din turneul australian al formatiei ABBA din 1977. Vom asculta si cateva piese celebre ale formatiei ABBA cum ar fi: Dancing Queen, Tiger sau Eagle. In film vom vedea si peripetiile prin care a trecut ziaristul Ashley Wallace in incercarea lui sa realizeze un interviu cu formatia ABBA.
Filmul ABBA are durata de o ora si 35 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Secretele Casei Albe (documentar) – 26 decembrie, ora 19.
Secretele Air Force One (documentar) – 26 decembrie, ora 20.

BD intra in actiune (1970) – 26 decembrie, ora 21. Acesta este primul film din seria BD. Echipa fapte diverse se va ocupa de 2 cazuri de furt realizate de trioul Gogu, Trandafir si Patraulea. Din distributia filmului fac parte mari nume ale cinematografiei romanesti cum ar fi: Dem Radulescu, Puiu Calinescu, Jean Costantin, Toma Caragiu si altii.
Filmul BD intra in actiune are durata de o ora si 40 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,6.

Take That – Greatest Hits – 31 decembrie, ora 22 (concert).
BD intra in alerta (1971). In noaptea de revelion si in reluare 1 ianuarie, ora 19:00. In al 2-lea film din seria BD, cei 3 prieteni Gogu, Patraulea si Trandafir ies din inchisoare, hotarasc sa se insoare si sa isi caute de lucru. Numai ca ajung iar in inchisoare fara voia lor drept complici in 2 cazuri: unul de falsificare de bacnote si unul de furt din locuinte.

Distributia filmului este in mare parte aceeasi cu cea din primul film al seriei BD. BD in alerta are durata de o ora si 35 minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,7.

Program B1 TV de Craciun si Revelion

BD la munte si la mare (1971). In noaptea de revelion si in reluare pe 2 ianuarie, de la ora 16. In ultimul film BD, brigada fapte diverse va destructura o banda de traficanti de droguri care vor sa introduca droguri in tara prin statiunea Vama Veche. La munte, cei 3 amici, Gogu, Patraulea si Trandafir  se aliaza cu un falsificator de icoane si sunt prinsi cand vor sa scoata din tara o icoana facatoare de minuni.
Filmul BD la munte si la mare are durata de o ora si 40 minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,6.

Autobiografia lui Nicolae Ceausescu (documentar) – 2 ianuarie, ora 19.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. B1 TV la inceputuri era canal generalist. Cu 7 seriale(țin minte ca era un serial cu Eliza Dushku) si filme(Baywatch-nuntă in Hawaii). Era un canal bun la inceput, se putea lua la trântă cu prima TV si național TV. Din canal generalist a ajuns un canal de stiri (băsist)in perioada PDL ului. De ce nu se revine la formatul televiziune generalistă?