Program Pro Cinema de Ziua Internationala a Copilului
Posturile de televiziune din Romania au pregatit programe speciale prin care sarbatoresc Ziua Internationala a Copilului. Dupa Antena 1 si Pro TV, si Pro Cinema a pregatit un program special ce ii va tine pe cei mici in fata televizorului. In acest material vom detalia acest program special.

Familia Flintstone (1994) – 1 iunie, ora 16:30. Membrii familiilor Flinstone si Rubble sunt buni prieteni. Fred Flinstone (John Goodman) si Barney Rubbles (Rick Moranis) sunt buni prieteni din copilarie. Fred si Barney lucreaza impreuna la compania Salte & Comp. Barney si sotia sa vor sa adopte un copil, insa cei doi nu dispun de bani. Barney il roaga pe Fred sa il imprumute cu bani, Fred ii da banii necesari pentru adoptie.

Dupa un timp, la compania unde lucreaza cei doi prieteni se organizeaza un concurs pentru a ocupa functia de vicepresedinte al companiei. Fred si Barney participa si ei la acel concurs. Barney stie ca Fred nu este prea destept sa raspunda la intrebarile din test asa cum trebuie si stie ca Fred doreste sa devina vicepresedinte al companiei. Asa ca Barney schimba testul sau cu al lui Fred.
Filmul Familia Flinstone are durata de o ora si 31 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5.

Hai-hui in timp (2022) – in premiera, 1 iunie, 20:30. Filmul spume povestea a 5 copii prieteni care sunt singuri si duc lipsa de afectiune din partea parintilor lor care din cauza serviciilor nu au timp sa se joace cu ei. Cei 5 copii vor pleca intr-o calatorie in timp pentru a-i face pe parintii lor sa nu accepte slujbele si asa sa petreaca mai mult timp cu ei.
Hai-hui in timp are durata o ora si 47 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Program Pro Cinema de Ziua Internationala a Copilului

The Boss Baby: Cine-i sef acasa? (2017) – 2 iunie, ora 13:45. In acest film vom vedea o alianta neasteptata intre cei doi frati, Bebe Sef si Tim. Cei doi frati sunt nevoiti sa faca o alianta pentru a participa si a castiga razboiul dintre catelusi si bebelusi. Este un razboi prin care castigatorii obtin afectiunea adultilor.
Filmul are durata de o ora si 37 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Ultima aventura (1993) – 2 iunie, ora 15:45. Danny (Austin O’Brien) adora sa urmareasca filme cu supereroi. Danny adora filmele cu un supererou pe nume Jack Slater (Arnold Schwarzenegger). Destinul face ca micutul Danny sa se trezeasca in filmele eroului sau preferat Jack.

Jack trebuie sa aiba grija de micutul musafir aparut din senin in lumea lui sa nu pateasca nimic rau dar si sa il ajute sa se intoarca in lumea reala.
Filmul Ultima aventura are durata 2 ore si 10 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Copacul dorintelor: Amintiri din copilarie (2021) – 2 iunie, ora 20:30, film difuzat in premiera. Mara (Maya Nolle Prediger) este o fetita de 12 ani bolnava care adora sa citeasca romanul Amintiri din copilarie scris de Ion Creanga. Aflata la spital, Mara descopera un copac magic care o duce in lumea lui Nica Amintiri din copilarie.
Copacul dorintelor: Amintiri din copilarie are durata o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU