Urgent Cargus va deveni Cargus
Urgent Cargus a anuntat astazi printr-o postare pe pagina Facebook trecerea printr-un proces de rebranding in urma caruia va deveni Cargus si va capata o noua identitate vizuala. In plus, luna trecuta Cargus a anuntat o mie de locuri noi de munca, intentionand sa-si extinda operatiunile cu 5 mii de angajati si parteneri.

Astfel, Cargus revine la numele anterior fuziunii cu Urgent Curier. La finalul anului 2014 a fost anuntata fuziunea prin absorbtie intre Cargus International si Urgent Curier, devenit Urgent Cargus.

Cargus este una dintre cele mai mari companii de curierat din Romania, a fost infiintata in 1991 ca prima companie privata de curierat din tara iar in 2008 a fost achizitionata de la Augustin Plesea si Carmina Dumitrescu pentru aproximatriv 50.000.000 de euro.

In 2012, Urgent Cargus a fost cumparata de Abris Capital Partners iar in 2018 au fost vandute actiunile catre fondul de investitii Mid Europa Partners, care detine de asemneea reteaua medicala Regina Maria si lantul de magazine Profi. Mid Europa Partners a preluat 99% din actiunile Urgent Cargus pentru aproximativ 150 de milioane de euro.

Compania are peste 25 ani de experienta, peste 2.900 de angajati si colaboratori, o flota de peste 2.600 de vehicule, 14 hub-uri de sortare si 72 centre operationale, avand acoperire nationala. Cargus livreaza peste 8 milioane de expedieri pe an si reprezinta unul dintre cele mai puternice branduri romanesti.

Urgent Cargus va deveni Cargus
Mai jos puteti gasi atat vechiul cat si noul logo Cargus:

Urgent Cargus va deveni Cargus

Cargus ofera servicii de curierat precum Economic Standard sau Easy Collect Standard. In prezent, Cargus este al doilea jucator pe piata locala de curierat, dupa Fan Courier, acestia din urma ocupand pozitia de lider inca din 2006. Fan Courier este o companie romaneasca, detinuta de fratii Neculai Mihai si Felix Patrascanu.

Momentan, nu au fost anuntate noutati privind serviciile furnizate de Cargus insa vom anunta daca vor aparea modificari in acest sens.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Bună ziua.Am trimis un colet cu alb ******.Figuraza ca lucrat, dar persoană care trebuia să primească coletul nu la primit si a primit un răspuns ca sa lucrat la alta adresa .Dupa 5 zile nu i sa returnat coletul .Eu am trimis coletul fără valoare. As putea sa ii dau valoare acum ? Datorită faptului că încă nu sa lucrat coletul la adresa corectă.