Vodafone (UPC) introduce Insight 4k si Super TV2
La 2 saptamani de la integrarea completa a companiei UPC in Vodafone, sunt introduse doua programe noi in grila, Insight 4k si Super TV2.

Insight 4k este al doilea program in format 4k introdus in grila Vodafone (UPC) dupa Eurosport 4k. Insight 4k a fost introdus in pachetul Play Maxim pe pozitia 163. In plus, in grila Vodafone a fost introdus in teste canalul Super TV2 in pachetul Panonia pe frecventa cu Viasat History.

Reamintim ca majoritatea continutului difuzat de TV2 nu mai functioneaza in reteaua Vodafone (UPC), acest lucru generand foarte multe nemultumiri in randul abonatilor Vodafone, fapt care se poate vedea din comentariile lasate pe articolul dedicat problemelor TV2 in reteaua Vodafone. Desi a fost introdus un nou program in pachetul Panonia, Super TV2, vom vedea daca se va rezolva problema privind continutul TV2 sau daca va fi eliminat complet din grila.

Atat TV2 cat si Super TV2 sunt detinute de grupul maghiar TV2, precum si alte posturi:  Mozi+, Spiler TV, Izaura TV, Zenebutik, Prime, FEM3, Kiwi TV, Chili Tv si Humor+.

Eurosport 4k a fost introdus in grila UPC pe 17 ianuarie 2020 in Bucuresti, Braila, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Tulcea, fiind introdus ulterior si in alte zone din tara. Nautical Channel HD a fost eliminat din grila de programe Vodafone la finalul lunii martie.

Vodafone (UPC) introduce Insight 4k si Super TV2

De la sfarsitul lunii martie au existat diferite probleme de functionare ale aplicatiei MyUPC (MyVodafone servicii fixe&TV), inclusiv ieri cand o perioada de timp destul de lunga, platforma nu a fost functionala.

Voi ce parere aveti despre introducerea celor doua posturi, Insight 4k si Super TV2, in grila Vodafone (UPC)? V-ati multumi sa ramaneti doar cu Super TV2, fara canalul TV2? Lasati un comentariu in sectiunea de jos.
Multumiri lui Mihai si Bogdan pentru informatii; 

Update: Insight 4k este disponibil in toate pachetele;

Update 16.04.2020: Insight 4k si Eurosport 4k sunt gratuite tuturor abonatilor Vodafone (UPC) pana pe 15 iunie, conform postarii Facebook Vodafone;

Update 14.07.2020: Insight 4k nu mai este disponibil la liber de astazi, fiind disponibil in extraoptiunea 4k la pretul de 2 euro pe luna (promotional pentru activarea pana pe 15 august, va costa 1 euro pe luna);

Update 13.08.2020: Super TV2 este acum functional in reteaua Vodafone (UPC); Ii multumim lui David pentru confirmare;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

50 COMENTARII

  • Degeaba introduce Vodafon posturi maghiare ca le intrerupe când au audienta maxima. Asa ca mai bine nu introduci nimic decat sa fi injurat la telefon din 10 in 10 minute de abonati nu crezi?

 1. Puneti inapoi va rog frumos Tv2!
  O singură canale am folosit asta numai este filme seriale si exatlon Hungary seara! Nu alt canal Puneti, Puneti inapoi sa merge in regula Tv2! Multumim!

  • Duna TV este disponibil și în pachetul Familia/Maxim împreună cu Erdely TV. În rest toate funcționează numai dacă ai activat și pachetul Panonia. Pe scurt Super TV2 nu este în pachetul Maxim.

 2. Multumim ca ati introdus in grila pe Super tv2 , dar noi vrem foarte mult sa merge si tv2 ca il iubim pe canalul asta ,si este important pentru multi client.Ca Super tv2 nu inlcueste pe tv2.Cerem foarte mult sa puneti inapoi!!! Multumesc.

  • Tamas dacă ești interesat de mai multe posturi în limba maghiară poți să te abonezi la Focussat in pachetul Pannonia sunt următoarele posturi disponibile:M1, M2,Duna Duna World, Atv, Hir tv, Rtl Klub SD, HD,Rtl2, Rtl+,Rtl Gold, Sorozat+,Film+,Cool tv, Slager tv, Muzsika tv, Zenebutik,Tv2, Super Tv2,Mozi+,Prime, Fem3, Izaura tv, Humor+, Spiler1, Tv4, Story4, Galaxy4,Lichi tv, Tv Paprika Hu, Comedy Central Hu, Comedy Central Family Hu,Mtv Hungary,Minimax Hu, Nick Jr Hu, Nicktons Nicktoons Hu,Nickeleodon Hu, Kiwi tv.Toate aceste posturi sunt disponibile in pachetul Pannonia la pretul de 9 lei pe lună. Antena, Lnb, 2 decodoare sau 2 Cam-uri in custodie.Cartele de reincarcare trebuie cumpărate acestea se găsesc la pay point–uri, magazine Altex, Domo, Media Galaxy ( nu vine factura prin poștă).Grila este aproape asemănătoare cu câteva excepții sunt mai puține posturi în HD, câteva posturi în SD care nu sunt disponibile in listă. Se oferă discount in caz de activare mai multe pachete.De exemplu Familia + Pannonia costă 42 de lei separat ar fi 44 de lei. Mai multe detalii pe pagina de web Focussat.ro.De menționat sunt posturi ca Discovery Science, I.D, DTX,TLC, Nat Geo Wild Ro SD, Nat Geo Ro SD sunt in plus in pachetul Familia deși unele dintre ele sunt menționate într-un alt pachet

 3. Buna ziua,nu trebuie Super Tv.2..vrem inapoi Tv.2..de ce scrie ca in teritoriul Romaniei nu functioneaza..toata ziua se vede programul,numai dupa ora 9 nu putem sa uitam..la ora 9 este un program..Exatlon Hungary..asta cel mai important program..toata lumea asta vrem inapoi..in contract scrie..fara modificari..

  • Daca a intrat Super tv 2 probabil in scurt timp vor rezolva problema si cu tv 2. Sunteti sigur ca in contract scrie fara modificari? Daca va uitati atent in orice contract scrie mic, Operatorul isi rezerva dreptul sa modifice grila fara sa instiinteze abonatul daca ii asigura nr minim de canale din pachetul semnat cu abonatul.

  • Cum sa-ti bage omule exathlon ungaria pe teritoriu României??? Te crezi pe luna? Esti mai cu moț decat alții??? Versiunea aia TV2 super banuiesc ca este varianta internațională. Ai KanalD daca vrei sa vezi Exathlon România.

   • Bogdan crezi greșit. Aceste canale au licențele primite chiar la noi. O grămadă de canale unguresti sunt înregistrate în România. De ce Exatlon s-a putut urmări 2 luni și acum deloc?

    • Exatlom este filmat pentru Ungaria bai de asta.
     Precum era și exatlom Romania fost survivor.
     Daca vrei sa ai toate canalele ungurești dute pe Dth Digi că acolo
     E abonamentul 1 leu
     Acolo ai și varianta HD.

     • N-are nici o legătură pentru cine e filmat. Primele 60 de episoade au funcționat, acum dintr-o dată nu e posibil pentru că e filmat pentru Ungaria? Hai să fim serioși. 🙂 De ce ne-am muta la un alt operator pentru un singur canal care nu funcționează temporar?

   • Nu e versiunea internațională. E versiunea ungurească, localizată și adaptată. Și nu e vorba numai de Exatlon ci cam de tot conținutul deci mai mult ca sigur e vorba de o reînnoire de contract între cele 2 părți. O altă chestie interesantă este și The Masked Singer care e difuzat atât de TV2 cât și de RTL Klub (chiar recent s-a terminat). Cum nu pot lua 2 canale același format TV2 a luat-o pe licență românească și au schimbat puțin formatul. 🙂