Travel Mix HD – disponibil la Digi si Vodafone
Televiziunea Travel Mix HD a inlocuit astazi varianta SD in retelele Digi (RCS & RDS) si Vodafone, acestia fiind singurii operatori principali care nu aveau deja varianta HD a postului Travel Mix in grila.

In ambele retele, Travel Mix HD este pe aceeasi pozitie pe care era varianta SD. In reteaua Digi formatul este 16:9, rezolutia 1080i, BT 2020, MPEG.

La inceputul acestei luni, Travel Mix SD a incetat emisia, acest lucru s-a intamplat la scurt timp dupa ce reprezentantii Best MixMedia au solicitat catre CNA urmatoarele modificarile de mai jos. Best MixMedia detinea doua licente audiovizuale pentru Travel Mix.

  • licenta pentru Travel Mix 4k a fost modificata in licenta pentru Shop on TV HD/4k, tematica devenind astfel teleshopping
  • licenta pentru Travel Mix SD/HD a fost modificata in licenta pentru Travel Mix HD/4k/8k

Travel Mix HD – disponibil la Digi si Vodafone
Travel Mix HD era deja disponibil in retelele Telekom si Orange (retea proprie).
Travel Mix are deja licenta pentru 8k iar conform site-ului oficial, va emite si in acest format anul acesta.

Desi varianta HD este disponibila de astazi in grilele operatorilor principali de televiziune prin cablu, situatia este total diferita pe DTH, acolo unde Travel Mix HD nu este disponibil in grila operatorilor mari. Doar Orange are in grila Travel Mix si doar in format SD.

Televiziunea Travel Mix difuzeaza continut turistic / de calatorii prin urmatoarele emisiuni: Agroturistica, Calator de poveste, Calatoreste cu mine, Contacte diplomatice, Cu lumea in cap, Destinatii la cheie, Dor de duca, Economia turismului, Infotrip, Mincinosii, Muzee sub lupa, Pe carari spre inima ta sau Romania mea.

Societatea Best MixMedia detine licente audiovizuale si pentru serviciile de programe Bucuresti TV, Party Mix, Valea Prahovei TV (VP-TV) si 24 Mix Teleshop.

Voi ce parere aveti despre televiziunea Travel Mix? Lasati un comentariu mai jos.

Update: Travel Mix HD a inlocuit varianta SD si in grila NextGen;

Update 03.06.2022: Travel Mix este disponibil in format HD in reteaua Digi abia de astazi, momentan este disponibil doar fara receptor Digi, in urma scanarii cu optiunea Alti operatori. Avem o confirmare pentru Drobeta Turnu Severin, fiind disponibil pe frecventa 482MHz;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

25 COMENTARII

  1. Travel Mix este disponibil in format HD in reteaua Digi abia de astazi, momentan este disponibil doar fara receptor Digi, in urma scanarii cu optiunea Alti operatori. Avem o confirmare pentru Drobeta Turnu Severin, fiind disponibil pe frecventa 482MHz.

  2. Este o televiziune de suflet , cu emisiuni minunate care te poartă prin cele mai ascunse colțuri de lume . Felicitări sincere şi mulțumim că existați şi ne faceți viața puțin mai frumoasă .

  3. Vodafone Suceava: se vede sacadat si foarte apropiat de SD cu toate ca este semnalizat HD. Se pare ca cei de la vodafone nu au nici o treaba cu televiziunea. Toate canalele HD noi introduse sunt cu probleme. Prima tv HD, pro gold HD si pro cinema HD nu functioneaza, travel mix HD functioneaza sacadat. Am facut zeci de plangeri si nici un raspuns. In toata zona SV este asa. Nu le pasa

  4. La Orange TV Dth Satelit când au de gând să introducă TRAVEL MIX HD nu au de gând să bage programe noi ce așteaptă. Sau lăudat la început că vor venii cu programe noi în grilă dar se pare că nimic. Au tot scumpit abonamentele la tv prin satelit au scos programe noi dar nau băgat nimic nici un post TV.Nu sunt în stare de nimic și sunt foarte multe canale bune care emit la calitate HD și nui interesează să le bage.Sunt praf cei de la Orange cu grila lor de programe pe satelit.

    • Rabdare cei de la Orange sunt ocupati cu inventarierea echipamentelor de la t , viziteaza abonati pentru semnarea de contracte noi mai dureaza pana vor introduce canale noi pe cablu si satelit.