Program Sfantul Andrei si 1 Decembrie 2023 – Antena 1

In perioada 26 noiembrie – 1 decembrie, Antena 1 va difuza un program special plin de surprize. In acest material vom detalia acest program speciale. In mare parte, productiile sunt dedicate copiilor.

In data de 26 noiembrie, de la ora 13:45, Antena 1 va difuza un scurtmetraj marca Disney numit A fost o data un studio, unde cei mici vor revedea toate personajele Disney de la infiintarea companiei Disney si pana in prezent. Acest scurtmetraj a fost difuzat si pe Disney Channel si este disponibil pe Disney Plus.

Programul special continua la Antena 1 pe 26 noiembrie cu filmul animat Epoca de gheata (2002), de la ora 14. Filmul se petrece in perioada cand Pamantul era acoperit cu zapada si gheata. Trei animale (Sid, un lenes, un mamut lanos Manny si un tigru cu dinti de sabie pe nume Diego) gasesc un pui de om pierdut. Cei trei decid sa caute asezamantul uman si sa  inapoieze copilul insa nu va fi asa usor. Ei trec prin diferite aventuri, care mai de care mai amuzante.
Filmul Epoca de gheata are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,5.

Imediat dupa Epoca de gheata, Antena 1 va difuza un alt film marca Disney, Mary Poppins (1964), pe 26 noiembrie, de la ora 15:30. Mary Poppins (Julie Andrews) este o super dadaca. Familia Banks, Jane (Glynis Johns) si George (David Tomlinson) cauta o noua bona pentru copiii lor.

Sotii Banks vor fi placut surprinsi cand Mary Poppins soseste la ei pe post de dadaca.
Mary Poppins are durata de 2 ore si 19 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,8.

The Lion King / Regele leu (2019) – 29 noiembrie, ora 16:45. Regele Mufasa doreste sa il pregateasca pe fiul sau Simba sa devina rege numai ca unchiul lui Simbad, Scar, doreste sa devina el rege asa ca planuieste sa ii ucida pe Simba si pe regele Mufasa.

Scar ii atrage pe acestia in doua ambuscade, astfel reuseste sa devina rege pentru ca il omoara pe tatal lui Simba iar pe acesta il face sa plece din regat avand remuscari. Simba crede ca el este responsabil de moartea tatalui sau si pleaca in exil.
Filmul are durata de o ora si 58 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Program Sfantul Andrei si 1 Decembrie 2023 – Antena 1

Vaiana (2016) – 30 noiembrie, ora 17. Actiunea se petrece cu cateva milenii in urma cand Moana este o navigatoare innascuta care cauta o insula din Oceania. Moana cauta acea insula pentru ca se zvoneste ca pe langa insula se gaseste peste, sursa de hrana pentru poporul Moanei.
Vaiana are durata de o ora si 48 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7,6.

Frumoasa si bestia (2017) – 1 decembrie, ora 16:30. Un print frumos si slujitorii lui sunt blestemati si sunt transformati intr-o bestie si obiecte ale castelului. Singura lor sansa de a rupe blestemul este sa gaseasca iubirea adevarata. Printul gaseste iubirea adevarata atunci cand tatal lui Bell ramane blocat in castel ca pedeapsa ca a incercat sa fure un trandafir.

Bell ii promite bestiei ca va ramane ea in castel daca bestia promite ca ii da drumul tatalui lui Bell. Astfel, se naste o adevarata poveste de dragoste.
Frumoasa si Bestia are durata de 2 ore si 9 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Pe data de 29 noiembrie, Antena 1 implineste 30 de ani de la lansare si astfel toate emisiunile din acea zi vor avea editii speciale: Neata! cu Razvan si Dani, Mireasa, Observator si America Express.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.