Digi si Look Sport vor difuza Premier League pana in 2025
Conform unui comunicat remis catre media-max.ro, Digi (RCS & RDS) va difuza competitia de fotbal Premier League (campionatul Angliei) in urmatoarele trei sezoane, 2022/2023, 2023/2024 si 2024/2025. Totodata, cele trei sezoane ale acestei competitii vor fi difuzate si de posturile Look Sport si de aplicatia Prima Play.

Astfel, pentru prima data in istoria operatorului, Digi va transmite cele cinci campionate de top din Europa: Bundesliga (campionatul Germaniei), LaLiga (Campionatul Spaniei), Ligue 1 (campionatul Frantei), Serie A (campionatul Italiei) si Premier League.

Campionatul de fotbal al Angliei, Premier League, este unul dintre cele mai vechi si urmarite campionate din istoria acestui sport. Pe Digi Sport si Look Sport vom putea viziona meciurile echipelor de renume precum Manchester United, Liverpool, Tottenham, Manchester City sau Arsenal.

Meciurile de fotbal din Premier League vor putea fi vizionate in reteaua RCS & RDS pe posturile Digi Sport (sunt disponibile in pachetele de baza ) si Digi 4k (disponibil in extraoptiunea 4k).

Digi si Look Sport vor difuza Premier League pana in 2025

Astfel, grupurile Digi si Look continua sa difuzeze cele mai tari campionate de fotbal si nu numai. Din peisaj se pare ca a iesit Telekom Sport, al carui viitor este incert in urma preluarii companiei Telekom Romania Communications de catre Orange. Vlad Enachescu a parasit functia de conducere a posturilor Telekom Sport, a ajuns la Pro TV ca sef al diviziei de sport insa doar pentru o scurta perioada de timp.

Digi – contributie record la bugetul de stat

Tot astazi, Digi a anuntat un nou record in ceea ce priveste contributia la bugetul de stat in perioada ianuarie – decembrie 2021, compania virand la bugetul de stat peste 1 miliard de lei, suma reprezentand taxe si impozite.
De asemenea, Digi este unul dintre cei mai mari angajatori din tara, avand peste 14.700 de angajati.

Voi ce parere aveti despre Premier League? Va avantajeaza difuzarea meciurilor din aceasta competitie pe posturile Digi Sport?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

22 COMENTARII

 1. Macel pe la caseriile digi,auzi,voi vb in numele tuturor abonatilor,90%din bazinul abonatilor nu i intereseaza introducerea de noi canale tv,si Premier League ca abonat digi ce ma intereseaza ca nu mai e la eurosport,si ca e la digi sport,prea multa saturatie fotbalistica interna, in general la acesti operatori,care cumpara drepturile tv din banii abonatilor,nu din audienta pe care fotbalul o face la televizor si renegocierea cu trustul pro,nu i priveste pe abonati

 2. Din comunicatul digi reiese ca vor fi meciuri si in 4k ( in campionatul englez sunt trsnsmise 3 partide pe etapa in 4k ) Se zvoneste prin targ ca se va lansa digi sport 5 si digi sport 4k vor fi si transmise si alte competiti la rezolutie 4k ( moto gp,tenis si hambal ) iar actualul digi 4k se va axa pe documentare si muzica si cazul in care se suprapun la aceias ora doua competiti vor transmite si sport. ! Repet astea sunt zvonuri dar destul de credibile !

 3. Cred ca e timpul sa se inceteze aceasta sarada! Drepturile au fost cumparate de Digi, doar nu credheti ca Look are zeci de milioane de euro de aruncat pentru drepturi. Televiziunile Clever sunt doar o filiala Digi detinuta prin interpusi. Televiziunile Look sunt un Vehicul prin care drepturile detinute de Digi sunt valorificate si la alti operatori de cablu. Vodafone sau Orange n-ar accepta sa plateasca pentru niste televiziuni cu numele de Digi , dar fata de Loook se prefac ca inchid ochii. De unde credeti ca are amaratul de Orlando zeci de milioane de euro sa arunce pe drepturi TV?

 4. De acord Gorila ca se gasesesc unii sa faca scandal pentru 2lei.Dar ce facem stam pe loc ca unii nu vor sa plateasca mai mult.Pentru ei exista freesat sau DVB-T.Dupa ei n-am fi avut fibra/telefonie mobila nici azi ca de costa banii.As plati 5-10lei pentru digisport cu conditia sa lanseze 2-3 in plus.Vorba aia iti platesc imi asiguri canale suficiente sa aleg ce vreau.Cu timpul Digi va impune cost suplimentar pentru sport deoarece costurile o impun.Si pot incepe cu 5 lei peste 3 ani 10lei si tot asa.

 5. Felicitări digisport! Premiere League mi se pare cel mai puternic campionat de fotbal european!
  Intrebare:vom putea viziona meciuri din campionatul Angliei și în format 4K, fiecare etapa sau doar doua echipe ca în PrimereaDivision!?

 6. Acum cu siguranță are nevoie de încă cel puțin două posturi altfel nu are rost să achiziționeze atâtea competiții sportive dacă nu are posibilitatea de a transmite live. Nu de alta dar ,și în prezent înainte să achiziționeze ,și drepturile tv pentru Premier League nu a putut transmite anumite competiții live acelea fiind ulterior transmise în premieră

    • Putea și Digi să lanseze 3 posturi ppv ca look și rezolvau problema.Dar prostia și încăpățânarea e lege la vârful companiei.Doar George și Serghei cred că ds5 rezolvă problema.Ce măcel o să fie în august (tenis) și octombrie-noiembrie când cursele motosport se vor juca în America de Nord.Aplicatia va pica imediat la un număr mare de utilizatori

     • Bubu voi veni cu date despre Digi la inceputul anului si ai sa vezi ce scandal va fi atat aici cat si in casierii, daca se va adeveri ce stiu acum ca zvon.

    • E o veste atât de neplăcută încât abonații vor lua cu asalt casieriile?Chiar dacă e vorba de un zvon ne poți spune despre ce ar fi vorba ?Dacă ști ceva chiar dacă nu e ceva sigur ne spui și nouă?Sunt de părere că, si alți colegi ar dori să afle despre ce ar fi vorba indiferent că se va adeveri sau nu.

     • Da avand in vedere ca majoritatea abonatilor Digi sunt invatati cu preturi mici. Zvonul este urmatorul : In prima sa zic jumatate a anului 2022 mai devreme chiar se va renegocia contractul cu Pro si atunci va fi macel in casierii si online pentru ca daca : se prelungeste contractul cu pro se va mari abonamentul cu cel putin 2-3 lei , daca nu se va prelungi contractul atunci ies canalele pro. Si macelul si nemultumirile vor fi in ambele situatii.