Premisa unui dezastru – sezonul 2 la Diva
Postul de televiziune Diva anunta printr-un comunicat remis catre media-max ca incepand din 16 ianuarie va difuza al 2-lea sezon al serialului Premisa unui dezastru (2019), urmand sa fie difuzat in fiecare duminica, de la ora 21.

Dupa investigarea disparitiei avionului prabusit deasupra Oceanului Atlantic, Kendra Malley se intoarce pentru a investiga un alt eveniment nefericit. In al 2-lea sezon, Kendra Malley (Archie Panjabi) si echipa sa vor investiga un alt eveniment si anume deraierea unui tren de ultima generatie, care este complet automatizat, pe nume Apollo. Trenul Apollo deraiaza pe ruta Toronto – Chicago, in Michigan.

Kendra si echipa sa formata din: Theo Barker (Mark Rendall) si Charlotte Jensen (Kelly McCormack) sunt chemati sa investigheze imprejurarile accidentului din zona rurala. La fata locului, ei descopera numeroase indicii care duc catre o multime de suspecti cu motive variate. Iata cativa suspecti care ar fi putut fi implicati in deraierea trenului. Este vinovat cel care a dezvoltat proiectul gigant? A fost implicat un cartel de droguri din Mexic? Sau este implicat un angajat care se opune avansului tehnologic?

Pentru a descoperi cat mai repede adevarul, Kendra va colabora cu FBI. La fel ca in primul sezon, ea este sprijinita de mentorul sau, Howard Lawson (Christopher Plummer). Cei doi actoii si-au spus replicile prin intermediul conferintelor video, din cauza restrictiilor. Acestea sunt ingredientele unui nou sezon plin de adrenalina si suspans al serialului Premisa unui dezastru.

Premisa unui dezastru – sezonul 2 la Diva
Sezonul 2 al serialului Premisa unui dezastru a fost lansat in 2021 si are 6 episoade, fiecare episod avand durata de 42 de minute. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 7,2.

Vestile bune continua pentru fanii acestui serial, Premisa unui dezastru / Departure va avea si sezonul 3, care va fi ultimul sezon. Filmarile sezonului 3 au inceput in septembrie 2021, astfel incat ne putem astepta la noile episoade sa fie lansate in a doua parte a anului 2022.

Postul de televiziune Diva este detinut de NBC Universal si este o televiziune ce difuzeaza filme si seriale. Diva a inregistrat in anul 2021 audiente excelente in special datorita filmelor dedicate Craciunului care au inceput sa fie difuzate pe post inca din luna noiembrie. Diva se afla in grila de baza a celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth din tara noastra, cum ar fi: Vodafone, Digi, Orange, Focus Sat, Nextgen sau Telekom.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.