Vodafone mareste pretul extraoptiunii Maxpak
Odata cu emiterea facturilor de pe luna aceasta, abonatii de cablu ai operatorului Vodafone Romania care au inclus in abonament si obtiunea HBO Maxpak au fost instiintati ca  incepand din luna iulie aceasta extraoptiune se va scumpi cu un euro.

Abonatii care nu sunt de acord cu aceasta scumpire pot trimite o cerere de reziliere unilaterala pentru aceasta extraoptiune. Pretul extraoptiunii Maxpak costa 5 euro, adica 25 de lei.

Incepand cu 1 iulie, pretul acestui pachet va costa 6 euro. Optiunea Maxpak include canalele HBO SD/HD, HBO 2 SD/HD, HBO 3 SD/HD, Cinemax SD/HD, Cinemax 2 SD/HD si platforma de streaming HBO Max.

Vodafone Romania este primul operator de cablu din Romania care anunta scumpirea unei extraoptiuni anul acesta. Posturile HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax si Cinemax 2 apartin companiei Warner Bros Discovery, companie care s-a infiintat in acest an prin cumapararea pachetului majoritar de actiuni a firmei Discovery Networks de catre Warner Bros.

Posturile HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax si Cinemax 2 difuzeaza filme si seriale originale HBO dar si filme si seriale ce apartin altor case de productii. Abonatii companiei de cablu Vodafone care contracteaza extraoptiunea Maxpak au acces gratuit la continutul platformei HBO Max.

Vodafone mareste pretul extraoptiunii Maxpak

HBO Max s-a lansat in Romania in martie 2022 si pune la dispozitia abonatilor sai continut diversificat, de la filme si seriale pentru adulti pana la continut dedicat copiilor. HBO Max ofera abonatilor sai si continut 4K fara niciun cost suplimentar. Abonatii HBO Max pot viziona in exclusivitate in format 4K cel mai nou film Batman.

Vodafone Romania este unul din cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania. Reamintim ca operatorul ofera servicii fixe dupa ce a cumparat operatorul UPC Romania. Ultimul canal TV introdus in grila Vodafone este Euronews Romania HD, care s-a lansat in Romania pe 25 mai. Euronews Romania Hd se afla in grila digitala Vodafone pe pozitia 410.

Vodafone Romania a lansat recent un nou serviciu, este vorba de One Number, acest serviciu se adreseaza abonatilor serviciului de mobil si permite utilizarea aceluiasi numar de telefon pe mai multe dispozitive.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. Nu se poate compara HBO max cu duzina netflix. Material video mult și prost, înregimentare politică, propagandă LGBT și progresism aiurea…
    HBO max are aplicația mai lentă și o arhivă mai mică, dar ai de unde să alegi ceva bun.
    6 euro vs 11 euro pentru propagandă? Compar cu 11 pentru că doar de aici ai 4k la netflix.

  2. EU AM PERIOADA CONTRACTUALA SERVICIILE CARE LE AM FACUTE DE CEI DE LA REOFERTARE TAOATE PACHETELE SI EU NU STRIC OFERTA PÂNĂ NU EXPIRĂ EU NU AM MAXPAK PACHETUL HBO SEPARAT, CINEMAX SEPARAT A FOST ADĂUGAT DE LA REOFERTARE AȘA CĂ STAU AȘA PÂNĂ EXPIRĂ PERIOADA CONTACTUALA LA PREȚUL CARE ÎL AM NU SCHIMB NIMIC NU VĂ SUPĂRAȚI AM VRUT CINEMARATON ȘI NU LAȚI BAGAT IN GRILA DE PROGRAME……

    • Abonatii pentru care se mareste pretul extraoptiunii ar trebui sa fie informati. Deci, teoretic, daca nu primiti informarea mentionata mai sus, in articol, atunci nu ar trebui sa vi se modifice nimic. Totusi, cel mai bine ar fi sa dati un telefon la relatii cu clientii.