Program special de Revelion la TVR 2
In acest material vom detalia programul postului de televiziune TVR 2 in ultima zi a anului 2022 dar si programul postului din prima zi a lui 2023.

Wild Hearts / Viata la ferma (2006) – 31 decembrie, ora 13. Bob Heart (Richard Thomas) este un politist care ramane vaduv, el trebuie sa creasca o adolescenta rebela. Bob mosteneste o ferma de cai in Montana, el crede ca aceasta mostenire le va face viata mai usoara si decide sa se mute cu fiica sa la ferma.

Insa, viata celor doi la ferma nu va fi deloc asa cum spera Bob. Filmul Viata la ferma are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Revelion Gala umorului – 31 decembrie, ora 19:05. Corina Danila si Dragos Huluba ne vor aduce o selectie de scheciuri umoristice din arhiva TVR. Vor fi secvente umoristice din timpul revelioanelor din trecut. Ii vom revedea pe actorii: Amza Pelea, Dem Radulescu, Draga Olteanu, Jean Constantin, Puiu Calinescu, Stefan Banica si altii.

Revelion la Sala Palatului – 31 decembrie, ora 21. In cadrul acestei emisiuni, telespectatorii vor participa la un concert de-al lui Paul Surugiu Fuego care va canta muzica populara alaturi de invitatii sai: Sava Negrean, Irina Loghin, Angela Buciu, Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Angelica Stoican, Floarea Calota si altii.

Gala Telerevelioanelor – 1 ianuarie, ora 1:20. Momente antologice inedite dar si scheciuri noi.
Concert Bere Gratis: Simfonica 20 – 1 ianuarie, ora 2:30. Anul acesta, trupa Bere Gratis a implinit 20 de ani de la infiintare. Telespectatorii vor asculta melodii inedite interpretate de trupa Bere Gratis in varianta simfonica.

Banana Joe (1982) – 1 ianuarie, ora 04. Bud Spencer este Joe, un barbat puternic care are grija de mai multi copii. Joe le aduce copiilor mancare si haine prin vanzarea de banane. Intr-o zi, un mafiot doreste sa faca o fabrica de procesare a bananelor. Joe va trebui sa faca ceva pentru a putea vinde banane la liber.
Filmul Banana Joe are durata de o ora si 36 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Program special de Revelion la TVR 2

Revelion 2023: Moldova – 1 ianuarie, ora 05:35. Telespectatorii vor asculta melodii de muzica populara din Moldova interpretate de: Zinaida Bolboceanu, Mihai Ciobanu, Surorile Osoianu si altii.

L’homme Orchestre / Omul Orchestra (1970) – 1 ianuarie, ora 12:35. Evan Evans (Louis de Funes) conduce un grup de fete de balet care va participa la Roma la un spectacol. Evan le interzice balerinelor sa vorbeasca sau sa se intalneasca cu baieti. El va avea probleme cand va afla ca o balerina din grupul sau are un copil care locuieste la Roma.
Omul Orchestra are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

A Good Year / Un an bun (2006) – 1 ianuarie, ora 20. Max (Russel Crowe) este un bancher care afla ca unchiul sau a murit. Max mosteneste o casa si o vie. El pleaca in orasul in care locuia unchiul sau cu intentia de a vinde castelul si via. Insa, planurile ii sunt date peste cap cand apare o tanara care spune ca este fiica unchiului lui Max.
Filmul are durata de o ora si 57 de minute, pe IMDb a primit nota 6,9.

Tanta si Costel – primul sitcom romanesc va fi difuzat pe 2 ianuarie, de la ora 1:15.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.