Protevelion – program Revelion Pro TV
Reprezentantii postului Pro TV au anuntat un nou program de Revelion, diferit fata de anii trecuti. In acest articol vom detalia ce putem vedea de Revelion 2022 pe Pro TV.

Pe parcursul anilor trecuti, programul Pro TV de Revelion avea in centrul atentiei filme sau concerte. Anul trecut, Pro TV a difuzat concertul Untold – Day One, un show al lui David Guetta, prezentat online de Pavel Bartos in intervalul 23:30 – 02:00.

In cadrul programului de Revelion 2022, vom vedea momente ale unor artisti si trupe precum Andra, Smiley, Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Vladuta Lupau, Carmen Chindris, Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocarita, Carmen Tanase, Horatiu Malaele, Medeea Marinescu si altii, intr-un show maraton.

Filmarile programului de Revelion sunt in curs de desfasurare si vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea programul complet. In cateva zile vom putea vedea pe platforma online Pro TV Plus interviuri cu participantii acestui show maraton. De asemenea, pe conturile de retele de socializare ale vedetelor vor putea fi observate primele imagini din cadrul filmarilor.

Protevelion – program Revelion Pro TV
Reprezentantii Pro TV au mentionat si ca petrecerea va avea un premiu.

Astfel, se pare ca Pro TV urmeaza modelul Antena 1 cu show-uri de revelion, fara filme sau concerte. Anul trecut, Antena 1 a difuzat de la ora 20:00 emisiunea Show cu Mirela Vaida, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu iar in intervalul 22:00 – 03:30 am putut vedea al 21-lea Revelion alaturi de Dan Negru.

Reamintim ca Pro TV a fost cumparata la mijlocul anului trecut de catre miliardarul ceh Petr Kellner prin compania sa, PPF Group. In luna martie a acestui an, Petr Kellner a decedat in urma unui accident aviatic. Modificarile programului de Revelion reprezinta una dintre schimbarile aparute in urma preluarii Pro TV de grupul PPF.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre primele informatii ale show-ului maraton Protevelion in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

    • Adica o sa vedem aceleasi figuri si figurine pe care le vedem 364 de zile pe an, atat pe PROsTV cat si la Latrine: Andra, Bartos, Smiley, Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Vladuta Lupau, Matilda Pascal Cojocarita, Carmen Tanase, Mirela Vaida, Liviu Varciu, Andrei Stefanescu, Dan Negru, Maruta, Nea Marin, Simona Gherghe, Jean de Craiova si lista ramane deschisa.

      Vorba lui Cheloo dintr-un din urma cu ceva timp, care afirma faptul ca: „Mai bine ma uit la un film porno sau la desene animate”