Briganzii: in cautarea aurului / sezonul 2 Netflix
Netflix a adaugat zilele trecute un nou serial ce a captat interesul abonatilor atat in Romania cat si in afara tarii. Briganzii: in cautarea aurului (Briganti / Brigands: The Quest for Gold) este un serial italian de actiune si aventura ce a fost adaugat pe Netflix pe 23 aprilie 2024.

Actiunea se desfasoara in sudul Italiei, la doi ani dupa Unificarea Italiei: o femeie, fortata sa fuga din satul ei, se alatura unui grup de briganzi urmand sa devina unul dintre cei mai cruzi si neinfricati lideri. Insa, nu este singura care alege aceasta viata, intalnind ulterior si alte femei in situatia ei.

Pentru a recupera aurul Sudului si pentru a recapata speranta taranilor, diferite grupuri de briganzi se vor uni impotriva unui dusman comun, Statul, dar si impotriva altori briganzi, intr-un scenariu in care unii vor trebui sa isi sacrifice umanitatea pentru a invinge asupritorii.

In serial vom vedea actorii Matilda Anna Ingrid Lutz (Reptila – 2023), Michela de Rossi (The Many Saints of Newark – 2021), Giuseppe Lo Piccolo (Immaculate – 2024), Federico Ielapi (Pinocchio – 2019), Ernesto D’Argenio (Rocco Schiavone – serialul a fost difuzat recent in Romania de Kanal D2), Lorenzo de Moor (Doc – in mainile tale – serialul a fost difuzat in Romania de AXN), Gianmarco Vettori (Padrenostro – 2020) si altii.

Briganzii: in cautarea aurului are un sezon format din 6 episoade. Pe IMDb a obtinut nota 5.9 din 139 recenzii si are indicele de popularitate IMDb 2.800. In Romania ocupa primul loc in topul serialelor vizionate pe Netflix, fiind urmat de Doctorul cel bun (locul 2, au fost adaugate recent sezoane noi) si de miniserialul de exceptie Micutul meu ren (locul 3).

Briganzii: in cautarea aurului / sezonul 2 Netflix

Desi serialul a fost adaugat acum cateva zile, fanii se intreaba deja daca Briganzii: in cautarea aurului va avea sezonul 2. Reprezentantii serialului nu au confirmat inca daca vom vedea sezonul 2 insa este devreme pentru a ne astepta la un anunt in acest sens. Ceea ce stim momentan este ca productia nu a fost lansata ca serie limitata, deci exista sanse pentru episoade noi.

Vom anunta atunci cand vom avea informatii despre reinnoirea sau anularea serialului. Pana atunci, voi ce parere aveti despre Briganzii: in cautarea aurului?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.