Arhiva 81 si Aproape de mine – Netflix
In acest articol vom mentiona informatii despre doua seriale din SUA ce vor fi disponibile pe Netflix in perioada urmatoare.

Aproape de mine (Stay close) este o miniserie de drama si mister ce a fost filmata anul acesta. Povestea miniseriei urmareste trei persoane care traiesc vieti confortabile insa fiecare ascunde un secret intunecat.

Megan este o mama muncitoare cu trei copii, Ray este un fotograf care inainte avea o cariera promitatoare in documentare insa acum are un job fara viitor urmarind copii de bani gata si Broome, un detectiv care nu reuseste sa treaca peste un caz al unei persoane disparute.

Lorraine, o veche prietena din trecutul lui Megan, ii da o veste care ii va afecta pe toti trei. Ramane de vazut cum vor reactiona dupa ce trecutul lor ii ameninta sa le distruga vietile si pe cei apropiati.

Din distributia miniseriei fac parte actorii Richard Armitage (a interpretat rolul lui Thorin in filmele Hobitul), Sarah Parish (The Holiday – 2006, The Wedding Date – 2005), Cush Jumbo (The Good Wife – 2009, Vera – 2011), James Nesbitt (a interpretat rolul lui Bofur in filmele Hobitul), Youssef Kerkour (Dracula – 2020, Criminal: UK – 2019, Marcella – 2016), Jo Joyner (Doctor Who – 2005) si altii.

Miniseria Aproape de mine are 8 episoade si este disponibila pe Netflix de astazi.

Arhiva 81 si Aproape de mine – Netflix
Arhiva 81 (Archive 81) este un film horror si misterios al carui prim sezon are 8 episoade.

Atunci cand arhivistul Dan Turner (Mamoudou Athie) accepta un job misterios de a restaura o colectie de casete video degradate din 1994, realizeaza ca urmeaza pasii producatoarei de documentare Melody Pendras si investigatiile sale asupra unui cult periculos. Pe masura ce Dan este atras de munca lui Melody, devine convins ca o poate salva de la sfarsitul terifiant pe care l-a avut acum 25 de ani.

In serial vom vedea actorii Mamoudou Athie (nominalizat la un premiu Primetime Emmy datorita performantei din miniseria Oh Jerome, No – 2019), Ariana Neal (Hidden Figures – 2016, Get Hard – 2015), Dina Shihabi (Tom Clancy’s Jack Ryan – 2018, Daredevil – 2015, Altered Carbon – 2018), Evan Jonigkeit (nominalizat la un premiu Emmy cu Stand for Rights – 2017), Julia Chan (Gotham – 2014, Rookie Blue – 2010) si altii.

Serialul Arhiva 81 va fi disponibil pe Netflix din 14 ianuarie 2022.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII