Maraton Cazurile lui Miss Fisher la Epic Drama
Pe 9 si 10 octombrie, postul de televiziune Epic Drama a pregatit o surpriza celor care adora serialele politiste, mai ales daca eroul principal al serialului este o femeie frumoasa si eleganta. Epic Drama va difuza toate episoadele din sezoanele serialului Cazurile lui Miss Fisher /Miss Fisher’s Murder Mysteries (2012) intr-un maraton difuzat in acest weekend, de la ora 7 dimineata (sambata) iar duminica de la 7:20.

Actiunea serialului australian se desfasoara in 1920 in Melbourne. Miss Phryne Fisher (Essie Davis) este o femeie detectiv care rezolva cazuri misterioase si incalcite de crima. Ea este o femeie eleganta, cu un spirit ascutit de observati si nu ii scapa niciun detaliu cand vine vorba sa analizeze locul crimei.

Serialul Cazurile lui Miss Fisher a fost filmat intre anii 2012-2015 si s-a bucurat de un adevarat succes in randul publicului cinefil dar si al criticilor. Acest serial a fost realizat dupa romanele lui Kerry Greenwood, o scriitoare australiana.

In 2017, fanii serialului au donat bani printr-o campanie de crowdfunding, iar cu acea suma s-a realizat filmul artistic Miss Fisher and the Crypt of Tears / Miss Fisher si cripta lacrimilor (2020). In acest film, Miss Fisher rezolva un caz misterios de disparitie a unor smaralde, pe IMDb filmul a obtinut nota 6,1. Filmul nu a avut un succes prea mare din cauza restrictiilor sanitare care au impiedicat fanii a sa fie prezenti in salile de cinema intr-un numar mai mare.

Maraton Cazurile lui Miss Fisher la Epic Drama

Serialul Cazurile lui Miss Fisher are 3 sezoane cu un total de 34 de episoade iar durata unui episod este de 1 ora. In acest serial ii vom vedea pe: Essie Davis (Miss Fisher), Nathan Page (Hugo), Miriam Margolyes (supranumita in serial matusa prudenta), Ashleigh Cummings (Dorothy Wiliams). Pe IMDb, serialul Cazurile lui Miss Fisher a obtinut nota 8,3.

Dupa rolul principal din acest seria, Essie Davis a avut roluri secundare in alte seriale de succes. Essie Davis are 51 de ani si a mai jucat in seriale ca Urzeala Tronurilor (Lady Crane – sezonul 6) sau Printesa Alba (Elizabeth Woodville). In 2022, Essie Davis va juca intr-un serial Netflix numit Cabinetul de curiozitati ale lui Gullermo del Toro, un serial horror care se filmeaza in acest moment si va avea 10 episoade.

Postul Epic Drama apartine de Viasat World si difuzeaza seriale si filme de epoca.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.