Queenmaker: Netflix difuzeaza aceasta drama politica sud coreeana reusita

Queenmaker (titlu original: Kwinmeikeo) a fost lansat la data de 14 aprilie 2023 pe platforma de streaming Netflix. Deocamdata, serialul cuprinde un singur sezon cu 11 episoade cu durata cuprinsa intre 60 si 75 de minute. Netflix nu a facut niciun anunt oficial, inca, referitor la prelungirea serialului cu sezonul 2, insa nici nu a anulat productia.

Queenmaker ne introduce in lumea complicata si plina de intrigi si suspans a politicii. O maestra in relatii publice devine manager de campanie politica pentru o avocata de drepturi civile supranumita rinocerul justitiei. Impreuna, cele doua femei lupta in campania pentru primaria orasului Seoul, iar contracanditatii lor sunt oameni puternici si influenti, versati in lupte politice.

Insa pe langa fotoliul de primar, managera doreste si sa se razbune pe fostul ei sef. Aflati mai multe urmarind acest serial apreciat de public, care ocupa in prezent printre primele locuri in topurile celor mai urmarite seriale pe platforma de streaming Netflix Romania.

Serialul Queenmaker este notat cu 7,6 pe IMDb, iar cota de popularitate este 3041. Din distributie fac parte actorii Alexandra Bokyun Chun (Young-sim, sefa grupului Eunsung Group, care intervine in alegeri datorita puterii financiare), Ell (Kim Cho-rong), Kim Hee-ae (Hwang Do-hee, fosta membra a grupului Eunsung, in prezent coordoneaza campania politica pentru Kyung-sook), Moon So-ri (Oh Kyung-sook, avocata de drepturile omului si candidata la Primaria din Seoul), Jolene Kim (Oh Kyung-Sook), Lorna Duyn (Hwang Do-hee), June Yoon, Han Chae-Kyeong (Han Yi Seul) si altii.

Queenmaker: Netflix difuzeaza aceasta drama politica sud coreeana reusita

Alexandra Bokyun Chun este o actrita de origine sud-coreeana care a imigrat in SUA la varsta de 7 ani. Stabilita in Los Angeles, Alexandra a mai jucat si in filmele si serialele Artificial (2018-2019), Puzzle Mortal (2004), Tiny Pretty Things (2020), Straini Printre Noi (2011), Alchimia Sufletelor (2022-2023), Zile din Viata Noastra (2015-2016). Pentru rolul din filmul Sange nevinovat, Alexandra Bokyun Chun a primit, in anul 2012, premiul pentru Cea Mai Buna Actrita din partea Monaco Charity Film Festival.

Moon So-ri este o actrita coreeana foarte apreciata si premiata. Aceasta a mai jucat si in productiile: Slujnica (2016), Oasis (2002), Nevasta Avocatului (2003). In total, Moon So-ri a primit 28 de premii pentru actorie din partea Chunsa Film Awards (2002, Best Actress, filmul Oasis si 2003, Best Actress, filmul Nevasta Avocatului), Buil Film Awards (2010, Best Actress, filmul Hahaha), The Seoul Awards (2018, Best Supporting Actress, filmul Viata), Venice Film Festival (2002, Best Young Actor or Actress, filmul Oasis).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.