Radio Party Mix – un nou post radio

BestMix Media SRL continua sa fie unul dintre cele mai active grupuri media iar de astazi compania detine doua licente pentru difuzarea prin retele de comunicatii electronice (internet) a serviciilor de programe Radio Disco Mix si Radio Party Mix.

Radio Disco Mix are formatul de principiu generalist, zona de difuzare nationala si internationala si va emite 24 de ore pe zi. In ceea ce priveste structura de programe, avem urmatoarea componenta:

  • productii proprii: 25
  • productiile altor furnizori: 75
  • programe de informare: 9

Investitia initiala este de 25.700 de lei iar sursele de finantare sunt publicitate si surse proprii.

In ceea ce priveste Radio Party Mix, formatul este tematic – muzical, zonele de difuzare sunt nationala si internationala si va emite tot ca Radio Disco Mix, 24 de ore pe zi. Structura de programe este alcatuita din productii proprii (5) si diferenta de 95 reprezentant operele altor producatori.
Investitia initiala pentru demararea proietului Radio Disco Mix este de doar 4000 de lei.

Radio Party Mix – un nou post radio

Laurentiu Megelea, administratorul societatii BestMix Media, a declarat in sedinta CNA ca Radio Disco Mix este un post asociat postului de televiziune Disco Mix TV, structura este generalista deoarece feedbackul primit din mediul online arata nevoia de informatii zilnice de actualitate.

Radio Disco Mix emite online inca din mai 2023 insa licenta a fost acordata astazi. Se poate asculta pe discomix.ro. Radio Party Mix nu a fost lansat inca.

BestMix Media SRL este detinuta de Laurentiu Megelea (95%) si Ioana Zamfir (5%). Compania nu detine licente de radio in FM, cele doua licente primite astazi fiind doar pentru mediul online.
Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

Reamintim ca saptamana aceasta a fost discutata in sedinta CNA o alta solicitare venita din partea BestMix Media SRL, aceea de a extinde zona de difuzare a postului VP TV in mai multe judete dar si de schimbare a denumirii si modificare structura de programe.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre Radio Disco Mix si Radio Party Mix in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Radio Disco Mix e unul din posturile mele preferate . Programul matinal cu Marian Badea e ceea ce trebuie. Informații și muzică bună și unde pui că după ora 9 e rubrica Party Mix