VP TV va emite in mai multe judete

Reprezentantii BestMix Media SRL au inaintat catre Consiliul National al Audiovizualului cateva cereri privind televiziunea regionala VP TV, in acest articol vom mentiona aceste solicitari si stadiul lor.

Cea mai importanta solicitare face referire la zona de difuzare a postului, pana in prezent VP TV putea emite in judetele Prahova si Brasov si s-a cerut extinderea difuzarii postului in zonele Dambovita, Buzau, Ilfov, Calarasi, Giurgiu si Bucuresti.

In plus, denumirea serviciului de programe se schimba din Valea Prahovei TV (VP-TV) / Valea Prahovei TV (VP-TV) HD in VP TV. Formatul de difuzare ramane SD si HD, chiar daca nu va mai avea denumirea HD in sigla.

In acelasi timp, structura de programe se schimba dupa cum urmeaza:

  • productiile proprii scad de la 90 la 65
  • productiile altor furnizori cresc de la 10 la 35
  • programele de informare scad de la 18 la 13

Administratorul societatii BestMix Media SRL, Laurentiu Megelea, a declarat in sedinta CNA ca se solicita modificari asupra uneia dintre cele mai vechi licente ale grupului, se doreste extinderea in judetele limitrofe ale Prahovei, pana la Dunare, avand resursele necesare pentru a sustine acest proiect editorial, grila de programe va suferi modificari si va aduce mai multe informatii privind evenimentele din zona de difuzare, precum si lucruri ce tin de cultura si educatie.

Cristina Pocora, membra CNA, a mentionat ca dupa aceasta schimbare se va cere trecerea la licenta nationala iar ulterior va fi vanduta (facand referire la vanzarea licentei Bucuresti TV catre Dogan Media), primind raspuns ca acest lucru s-a intamplat deoarece nu a existat o alta solutie, o vina avand si Guvernul din cauza unei facturi neplatite de 30.000 de euro pentru spoturi difuzate in perioada de pandemie.

Reprezentantul postului a declarat si ca programele de informare scad pentru a creste continutul de divertisment insa nu semnificativ.

Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.