The Boys – serialul se va incheia cu sezonul 5
The Boys (2019) devine din nou cel mai popular serial al momentului la scurt timp de la lansarea sezonului 4 (primul episod a fost difuzat pe 13 iunie pe Prime Video), desi primele episoade au fost intampinate cel putin cu scepticism de catre fani, multi se intreaba cand va fi lansat sezonul 5. In acest articol vom mentiona tot ce stim despre urmatorul sezon, care ar fi ultimul.

Primele 3 episoade ale sezonului 4 The Boys sunt disponibile pe Prime Video din 13 iunie, iar ulterior a fost un episod difuzat in fiecare joi, ajungand in prezent la 5 episoade difuzate. Au mai ramas ultimele 3 episoade de difuzat, sezonul avand 8 episoade.

Primele episoade nu au fost intampinate prea bine de catre fanii serialului, multi au fost dezamagiti de schimbarea orientarii sexuale a lui Frenchie iar altii in continuare nu pot trece peste schimbarile fizice ale actritei Erin Moriarty, care inteprteaza rolul lui Starlight.

Sezonul 5 The Boys a fost confirmat inaintea premierei sezonului 4 insa realizatorul serialului, Eric Kripke, a mentionat intr-o conferinta de presa ca sezonul 5 va fi ultimul sezon al serialului.

Avand in vedere modul in care au fost lansate sezoanele precedente, nu putem stii sigur daca primele episoade ale ultimului sezon The Boys se vor vedea la jumatatea anului urmator sau chiar in prima parte a anului 2026. Cert este ca exista suficient interes si resurse pentru a lucra la acest ultim sezon, serialul fiind cea mai cunoscuta serie Prime Video.

The Boys – serialul se va incheia cu sezonul 5

The Boys a castigat un premiu Primetime Emmy iar pe IMDb are nota 8.7 din aproximativ 678.000 de recenzii, demonstrand ca este un serial original, un serial cu supereroi diferit care a depasit asteptarile. Pe IMDb ocupa 94 in cele mai bine cotate seriale din toate timpurile si este cel mai popular serial al momentului, conform IMDb, fiind urmat de Casa Dragonului si Bridgerton.

Antony Starr (actorul care interpreteaza rolul antagonistului Homelander) este asteptat si in ultimul sezon, acesta fiind cel mai iubit actor al serialului. Probabil ii vom vedea in continuare si pe Karl Urban (Billy Butcher), Jack Quaid (Hughie Campbell), Erin Moriarty (Starlight), Laz Alonso (Mother’s Milk) sau Tomer Capone (Frenchie).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.