DIVA difuzeaza filme cu Adam Sandler
Postul de televiziune Diva difuzeaza in luna decembrie filme cu Adam Sandler. Aceste filme vor fi difuzate in fiecare seara de vineri, de la ora 22.

50 First Dates / Mereu la prima intalnire (2004) – 9 decembrie, ora 22. Henry Roth (Adam Sandler) este un barbat care iubeste animalele marine, de aceea a devenit  veterinar. El are un vis, doreste sa calatoreasca in Alaska, sa studieze viata morselor. Pentru a-si indeplini visul, el strange bani.

Henry este un barbat care nu doreste relatii indelungate, ci este adeptul relatiilor pasagere. Lucky (Drew Barrymore) este o femeie frumoasa pe care Henry o intalneste intr-o zi si se indragosteste de ea pe loc.

Henry vrea sa intre in vorba cu Lucky pentru a o cunoaste mai bine insa ea sufera de amnezie si uita tot ce a facut de pe o zi pe alta, ea uita inclusiv de intalnirea cu Henry. Din cauza amneziei, cei doi sunt in fiecare zi la prima intalnire.
Filmul Mereu la prima intalnire are durata de o ora si 49 de minute, pe IMDb a primit nota 6,8.

DIVA difuzeaza filme cu Adam Sandler

Jack and Jill / Jack si Jill (2011) – 16 decembrie, ora 22. Jack (Adam Sandler) este un director cu o familie perfecta. El are o sora geamana pe nume Jill care il viziteaza in fiecare an. Insa, lui Jack nu ii plac deloc vizitele surorii sale pentru ca este o persoana care il scoate repede din sarite. In filmul Jack si Jill il vom vedea jucand si pe actorul Al Pacino. Filmul are durata medie de o ora si 31 minute, pe IMDb a obtinut nota 3,3.

Click / Click: Zapand prin viata (2006) – 23 decembrie, ora 22. Michael Newman (Adam Sandler) este de profesie arhitect si este foarte ocupat. Michael are o familie fericita de care nu prea se poate ocupa din cauza serviciului. Intr-o zi, Michael gaseste o telecomanda magica. Cu aceasta telecomanda, el poate pune pauza, poate da inainte si inapoi in anumite momente din viata.

Filmul Click: Zapand prin viata are durata de o ora si 47 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4. Adam Slander a primit de-a lungul carierei sale 69 de trofee si peste 123 de nominalizari la diferite festivaluri de film.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.