Realitatea Sportiva si Realitatea Star au primit licenta
SC PHG Media Invest SRL a primit in sedinta CNA de astazi aprobarea solicitarilor pentru licentele audiovizuale ale televiziunilor Realitatea Sportiva si Realitatea Star.

Realitatea Sportiva va fi un post cu tematica sportiva si difuzare nationala care va avea 75% productie proprie si 25% productii audiovizuale ale altor producatori. Programul va fi disponibil in format HD si 4k. Orarul de difuzare va fi 24/ore pe zi cu reluari 8 ore/zi de luni pana sambata si 5 ore pe zi duminica.

Mihaita Avram, reprezentant Realitatea Sportiva in sedinta CNA a declarat:
„O sa incercam sa aducem in prin plan, cu materiale exclusive, cu povesti ale sportivilor, lucruri care de-a lungul timpului au disparut”.
Licenta audiovizuala Realitatea Sportiva a primit aprobare fara niciun vot impotriva.

Dorina Rusu, CNA: „Doamna Pacuraru este implicata intr-un dosar, vreau sa stiu daca va avea impact asupra televiziunii”
Ioan Georgescu: „Este un dosar la DNA insa doamna Pacuraru este martor in acel dosar si nu are nicio alta implicatie. (…) Doamna Pacuraru nu are nicio problema din punct de vedere juridic”

Mihaita Avram va avea functia de sef de proiect Realitatea Sportiva, declarand ca se doreste inceperea emisiei in termen de maxim 6 luni, astfel incat in octombrie 2020 se spera sa se inceapa emisia.

Realitatea Star va fi un post cu tematica mondena si difuzare nationala care va avea 60% productie proprie, 15% productii audiovizuale ale altor producatori si 25% programe retransmise de pe Realitatea Plus. Realitatea Star va avea emisiuni precum Tabu, Tabu Highlife, Sub lupa (emisiune can-can/paparazzi), Magazin monden, Realitatea din cuplu, Recomandari de vedeta. Se doreste inceperea emisiei Realitatea Star tot in octombrie. Programul Realitatea Star va fi 24 ore/zi cu reluari 4 ore pe zi, de luni pana duminica.
Licenta audiovizuala Realitatea Star a primit aprobare fara niciun vot impotriva.

Nicoleta Cone, seful de proiect Realitatea Star, a declarat ca proiectul Realitatea Star s-a nascut din simpla idee ca in jurul nostru sunt oameni care refuza sa se mai uite la televizor
si s-au refugiat in mediul online, scopul fiind sa fie readusi acesti oameni in fata televizoarelor.

Structura proiectului va fi de 140 de angajati pentru Realitatea Sportiva si 140 de angajati pentru Realitatea Star.

In cadrul sedintei de azi s-a discutat si solicitarea S.C. ALPATVAR 2008 SRL Siculeni/Harghita pentru difuzarea locala a serviciului de programe Amadé TV din Siculeni – exclusiv videoext în limba maghiara.

In cadrul sedintei CNA din 23 iunie 2020 au fost efectuate urmatoarele:

 • Aprobarea solicitarii SC HOLDER IDEEA SRL pentru difuzarea regionala (Galati si Braila) a serviciului de programe Reper TV;
 • Aprobarea solicitarii SC RADIO XXI SRL pentru prelungirea licentei Vibe FM din Bacau;
 • Aprobarea SC A.G. RADIO HOLDING SRL pentru prelungirea duratelor de valabilitate ale licentelor Kiss FM Suceava, Kiss FM Targoviste, Magic FM Ramnicu Valcea – cu modificarea structurii serviciilor de programe;
 • Aprobarea SC A.G. RADIO HOLDING SRL pentru modificarea structurii serviciului de programe Magic FM;
 • Aprobarea SC A.G. RADIO HOLDING SRL pentru modificarea structurii serviciului de programe Kiss FM;

SC PHG Media Invest SRL este o firma infiintata in martie 2020 de Pacuraru Daniela Madi (asociat unic), sotia omului de afaceri Maricel Pacuraru, fostul patron Realitatea TV si fostul partener al lui Cozmin Gusa, detinatorul postului Realitatea Plus.

Realitatea Sportiva si Realitatea Star au primit licenta
Realitatea Plus este detinuta de Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru in cote egale.

Reamintim ca Realitatea TV a incetat emisia la finalul lunii octombrie 2019, fiind respinsa solicitarea de a prelungi licenta audiovizuala a acestei televiziuni. In acelasi timp, a fost aprobata solicitarea de modificare a licentei Realitatea Plus, pentru a avea acelasi profil ca Realitatea TV. In luna noiembrie, Realitatea Plus a intrat treptat in grilele de programe ale operatorilor Digi (RCS & RDS), Akta, UPC (Vodafone), Orange, Telekom, NextGen.

Update 24.11.2020: Realitatea Sportiva nu se va lansa mai devreme de inceputul anului urmator;

Update 27.05.2021: CNA a aprobat in cursul sedintei de ieri prelungirea intrarii in emisie a posturilor Realitatea Star si Realitatea Sportive;

Update 21.11.2021: Realitatea Sportiva si Realitatea Star se vor lansa pe 1 decembrie 2021, conform reprezentantilor Realitatea;

Update 02.12.2021: Realitatea Sportiva si Realitatea Star au inceput ieri emisia online;

Update 20.12.2021: Realitatea Sportiva HD si Realitatea Star HD au inceput sa intre in grila digitala de cablu Digi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

54 COMENTARII

 1. Realitatea Star și Realitatea Sportivă și-au început emisiile. Momentan emit online și la această oră retransmite Realitatea Plus. Voi reveni mai târziu cu detalii.

  Link-urile aici:
  live.realitatea.net/realitatea/star/chunklist.m3u8
  live.realitatea.net/realitatea/sportiva/chunklist.m3u8

  Am postat și două videoclipuri de 10 secunde cu cele două posturi pe YouTube.

 2. Pe ordinea de zi ale ședințelor CNA, mai scrie că Realitatea Sportivă și Realitatea Star au prelungit intrarea de emisie cu 6 luni, pe 1 decembrie se vor lansa.
  Claudiu Giurgea, reprezentatul postului Realitatea Sportivă a lucrat înainte la Realitatea TV (până în 2009), Telesport (2008-2009), Dolce Sport (2010-2012) și TVH (2013).
  Nicoleta Cone, reprezentata postului Realitatea Star a lucrat înainte la Național TV (2003-2009), Vox News (2009-2010) și B1 TV (2011).

 3. Realitatea Sportivă și Realitatea Star, se vor lansa pe 1 decembrie De ziua națională, anunțul a fost făcut în cadrul Emisiunii de azi Realitatea Sportivă!!

 4. Sunt surprins că cei de la Realitatea vor să facă două posturi care să emită HD și 4K , când ei nu au reușit nici măcar la singurul post deținut în prezent să-l ofere în HD , sau măcar să-i ofere o imagine 16:9 , în loc de una 4:3 .

 5. Vor avea aceeasi soarta ca celelalte „realitati”, Cinestar, comedystar, realit. TV, etc
  Piata e suprasaturata de mondenisme, vedetisme, staruri, cancan si prostii de genul asta. Iar ei vor alte posturi?
  Treptat si Realitatea lor „sportiva” va deveni tot cancan
  Vad ca s-a discutat mai jos de „problema” datoriilor acestui senzational trust, ca vroiam sa mentionez eu

 6. Eu știu ca Realitatea Plus, care are o oarecare legătură, a avut probleme cu plata angajaților în pandemie, cum se poate așa acum?”, a intervenit și Dorina Rusu.

  „Evident că vorbim de două societăți diferite, două societăți separate. Vorbim de Realitatea Plus, dar Realitatea Sportivă e cu totul și cu totul altă poveste. Ne leagă exclusiv doar partea brandului și bineînțeles, partea grafică și numele. Dar în ceea ce privește oamenii care vor lucra pentru Realitatea Sportivă, noi avem deja discuții cu foarte mulți dintre ei. Sunt oameni care lucrează în momentul acesta în alte posturi de televiziune și care cred în proiectul nostru. Sunt oameni care au spus că se vor alătura acestui proiect în momentul când vom avea această licență.

  Toată discutia o gasiti pe hd satelit, realitatea plus are patron pe Cosmin gusa, aici va fii altcineva.

 7. Ăștia n-au achitat dările la stat cu REALITATEA Tv si deschid alte posturi? In ce țară traim? Acum vor sa faca ceva de genul „mizeria star” de la antene??? Prinde bine circul in Romania. Diferenta este ca antenele sunt cu taxele la zi catre stat.