Realitatea TV ar urma sa piarda licenta

Realitatea TV ar urma sa piarda licenta dupa respingerea contestatiei privind decizia Curtii de Apel care a decis nevoia de a intra in faliment compania detinatoare a canalului TV mentionat.

La finalul lunii octombrie 2019 licenta audiovizuala a programului Realitatea TV expira iar dosarul de prelungire a licentei nu este complet, conform publicatiei de aici. Tentativele reorganizarii companiei Realitatea Media care detine canalul Realitatea TV au fost respinse de catre Curtea de Apel, societatea fiind in insolventa de 8 ani. Din aprilie 2019 Realitatea a incercat diverse tertipuri juridice pentru a evita falimentul, motiv pentru care postul emite si in prezent.

In plus, licenta audiovizuala a postului Realitatea TV expira la finalul lunii octombrie 2019 iar dosarul pentru prelungirea licentei nu este complet. Dosarul trebuie sa fie depus la CNA si sa contina dovada ca nu exista datorii la stat sau un plan de reorganizare aprobat, in cazul companiilor aflate in insolventa, aceste acte nu sunt in prezent disponibile pentru a se putea solicita prelungirea licentei.

Totusi, exista posibilitatea ca emisia sa continue fiind utilizata licenta obtinuta pentru postul Realitatea Plus de catre Cosmin Gusa, intregul continut putand fi difuzat integral pe canalul Realitatea Plus. Realitatea Plus a fost lansata in anul 2015, la aproximativ 2 ani de la data obtinerii licentei prin societatea Geopol International SRL. Emisia acestui program a inceput in 2015 fiind obligatoriu pentru a evita retragerea licentei. Televiziunea Realitatea Plus emite necodat pe satelit in prezent. Cosmin Gusa a declarat in luna aprilie ca Realitatea Plus este doar de rezerva, scopul lor fiind sa salveze Realitatea TV. Realitatea Plus emite pe satelitul Eutelsat 16A – 16° est.

Realitatea TV ar urma sa piarda licenta

Inca nu este sigura retragerea licentei Realitatea TV insa avand in vedere informatiile prezentate pana in prezent si timpul scurt pana la data expirarii licentei, sunt sanse mari ca aceasta informatie sa se concretizeze. Vom actualiza articolul pe masura ce vom avea informatii suplimentare in acest sens.

Realitatea Media a detinut si postul The Money Channel, acesta incetand emisia in anul 2015. Voi ce parere aveti despre posibilitatea pierderii licentei pentru canalul Realitatea TV? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

1 COMENTARIU