Recomandare tableta Lenovo A3500

Tableta Lenovo IdeaTab A3500 este una din cele mai bune si echilibrate tablete oferite de catre Lenovo.

Design-ul este asemanator cu cel al tabletei Lenovo A3000 si are aproximativ aceeasi dimensiune. Are o inaltime de 198 mm, latimea este de 121.2 mm, o grosime de doar 9.9 mm si greutatea de 320 g. Este foarte bine proiectata pentru o tableta, poate fi tinuta cu usurinta cu o singura mana insa pentru folosirea sa este nevoie de ambele maini.

A3500-F ruleaza cu Android 4.2, o versiune decenta insa este planificat upgrade-ul la Android 4.4 in viitorul apropiat. Cu ajutorul procesorului Quad-Core 1.3 Ghz Cortex A7 de la Mediatek si cu al memoriei de 1 GB majoritatea aplicatiilor functioneaza cursiv, lag-urile intervenind numai daca sunt folosite multe aplicatii in acelasi timp. Tableta are capacitatea de stocare de 16 GB care poate fi extinsa pana la 32 GB cu ajutorul unui card micro-SD.

Din punct de vedere al conectivitatii, tableta ne pune la dispozitie doar WI-FI-ul (pe langa bluetooth, evident), acesta fiind singurul minus al tabletei, insa de asteptat tinand cont de pretul redus al acestui dispozitiv.

Tableta are un display de 7 inchi, rezolutia este de 800×1280 pixeli si o densitate a pixelilor de 216 ppi, ceea ce inseamna ca nu este cea mai buna tableta de pe piata din punct de vedere al luminozitatii insa mai buna ca predecesorul sau.

Din punct de vedere al camerei, avem camera principala de 5 MP, cu ajutorul careia putem imortaliza imagini decente din punct de vedere calitativ, nu excede la un capitol anume insa nici slabe nu sunt imaginile. Camera secundara este de 2 MP, de asteptat, insa suficient de buna pentru apeluri video calitative sau pentru selfie-uri acceptabile.

Bateria are capacitatea de 3450 mAh (non-removable), suficient sa dureze aproape o zi intreaga folosita in conditiile maxime. In conditii de utilizare normala, bateria poate dura intre 1-2 zile.

Per total, tableta Lenovo A3500 este una din cele mai bune tablete wireless disponibile pe piata din Romania, ne incanta pretul redus si performantele sale echilibrate care nu exceleaza in mod extraordinar la anumite capitole dar se mentine din toate punctele de vedere peste competitorii sai apropiati acestei game de preturi.

Tableta Lenovo A3500 este disponibila la pretul de 399 RON aici iar mai multe detalii privind acest dispozitiv puteti afla de aici:

mai multe detalii despre produsele ce se gărsesc in articol

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.