Legendele faraonilor la History Channel
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare disponibile pe postul de televiziune History Channel in luna septembrie.

Mistere nedeslusite – 7 septembrie, ora 21. In fiecare episod al acestei serii documentare, telespectatorii vor urmari in detaliu cate un caz nerezolvat de disparitie misterioasa. Iata cateva cazuri ce vor fi prezentate: disparitia Ameliei Erhart, disparitia piratului aerian DB Cooper, activitatea paranormala de la ferma Skinwalker, zona 51 sau Triunghiul Bermudelor.

Fiecare episod va aborda cate un caz si vor fi prezentate imagini de arhiva, interviuri sau chiar reconstituiri ale respectivului caz. Serialul documentar Mistere nedeslusite are 10 episoade, fiecare episod are durata medie de 60 de minute.

Legendele Faraonilor – duminica, 18 septembrie, ora 21. Seria documentara prezinta cele mai interesante povesti din epoca faraonilor. Legendele Faraonilor se bazeaza pe cele mai recente descoperiri despre lumea faraonilor. Faraonii erau cei mai iscusiti constructori de piramide. Prima piramida a fost facuta de Dojer iar ultima piramida a fost construita in Giza.

Legendele Faraonilor va prezenta pentru prima data povestile personale ale celor care au construit Piramidele si a Marelui Sfinx. Seria are 6 episoade, durata fiecarui episod este de 60 de minute.

Legendele faraonilor la History Channel

Razboiul depozitelor – sezonul 14, din 25 septembrie, in fiecare duminica, de la ora 13. In aceasta serie, cumparatorii profesionisti de chilipiriuri liciteaza pentru depozite pline cu lucruri care mai de care mai interesante. Acele depozite apartin unor oameni care nu au mai platit chiria si au pierdut toate lucrurile aflate in acele depozite, iar acum, diversi oameni liciteaza pentru lucrurile aflate in acel depozite.

Pentru comorile din depozite liciteaza vanatori de chilipiruri de toate varstele, de la tineri de 20 de ani dornici de aventura, pana la echipe de cumparatori formate din sot si sotie care vor sa faca multi bani in cat mai scurt timp.

Blestemul fermei Skinwalker – sezonul 3, din 27 septembrie, ora 22. Ferma Skinwalker din Utah este renumita datorita sutelor de incidente misterioase, anomaliilor si activitatilor inexplicabile petrecute de-a lungul timpului. Astrofizicianul Travis Taylor si echipa sa de cercetatori se intorc la ferma Skinwalker pentru a-i dezvalui secretul.

Echipa de cercetatori va folosi cea mai avansata tehnologie pentru a face cercetari subterane. Sezonul 3 al seriei documentare Blestemul fermei Skinwalker are 11 episoade, durata fiecarui episod este de 60 de minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.