Recomandare telefon mobil 800 lei – LG G2 Mini.

Pentru suma de 800 de lei aș alege un LG G2 mini. Telefonul este foarte performant și destul de mare (chiar dacă e „mini”). Fiindcă este un G2 mai mic, acest telefon beneficiază de aceleași caracteristici tehnice ca și fratele său mai mare. Singurele diferențe între ele fiind la ram, cameră și dimensiuni. Aceste diferențe sunt normale fiindcă G2 este mult mai scump decât „mini”.

Despre LG G2 Mini

G2 Mini se găsește la un preț destul de accesibil pentru un astfel de telefon. În cadrul unei reduceri, telefonul poate fi cumpărat și la suma de 750 lei. La această sumă telefonul câștigă un raport calitate-preț foarte bun.

Designe-ul

Telefonul G2 Mini se bucură de un design unic, specific companiei LG. Pentru prima dată (vorbim de seria de telefoane G), un smartphone are butoanele de volum poziționate pe capacul din spate și nu pe lateral. Inițial aceste butoane par inconfortabile însă în timp ajungi să le adori. Practic, LG nu le-a poziționat pe partea inferioară a telefonului pentru a-l face inconfortabil ci pentru a ajuta utilizatorul să modifice mai ușor volumul în timpul unui apel.

Telefonul este disponibil în doar două culori: alb și negru. Este adevărat că pot apărea diferențe de preț între culori (de obicei cel negru e mai scump).

Așa cum spuneam mai sus, chiar dacă e „mini” nu înseamnă că e mic. Telefonul are un display cu diagonala de 4,7 inch de tip qHD IPS. Această dimensiune e mai mult decât suficientă iar telefonul poate fi ținut fără probleme cu o singură mână.lg g2 mini imagine de prezentare

Funcții speciale

Ca orice telefon performant și acesta are câteva funcții originale. Aceste funcții sunt implementate fie de către Android, fie de către LG. O funcție cu care LG G2 Mini se mândrește este „KnockDown”. Această funcție blochează și deblochează telefonul cu un simplu gest. De exemplu, puteți seta ca telefonul să se „trezească” prin atingerea consecutivă a ecranului.

O altă funcție importantă este „Guest mode”. Cu ajutorul acestei funcții puteți crea un nou utilizator care să poată avea acces doar la anumite aplicații. Această funcție este ideală pentru copii. În plus, ea își ascunde urmele astfel ca cel care folosește telefonul nici nu-și poate da seama că o astfel de funcție este activă.

Performanțe

LG G2 Mini vine cu un procesor puternic, un Quad-Core Qualcomm de 1200 ajutat de o memorie ram de 1 Gb și de  Android v4.4 Kit Kat. Datorită acestor componente moderne, telefonul poate excela în multitasking. Puteți socializa, vorbi la telefon, naviga pe internet și asculta muzică (toate acestea în același timp și fără ca telefonul să întâmpine probleme).

Nici la capitolul memorie telefonul nu stă rău. Având o memorie internă de 8 Gb și un slot pentru card MicroSD de până la 32 de GB, memoria telefonului devine mai mult decât suficientă pentru nevoile oricărui utilizator.

La capitolul conectivitate putem spune că LG G2 Mini se poate bătea umăr la umăr cu telefoanele scumpe, de top. Datorită conexiunilor 4G, telefonul te poate ține conectat indiferent de locație și te poți bucura de viteze uimitoare. În plus, telefonul mai beneficiază și de NFC, Bluetooth și wi-fi (802.11 b/g/n).

lg g2 mini descriere si scurt review

Foto-Video

Camera foto cu care vine LG G2 este de 13 MP însă din păcate la Mini camera este de 8 MP. Chiar și așa, calitatea fotografiilor este notabilă. Datorită rezoluției de 3264 x 2448 și de caracteristici precum Detectarea feței, High Dynamic Range și a Autofocusului telefonul oferă utilizatorului fotografii de calitate înaltă.

Autonomie și sistem de operare

LG G2 Mini are o autonomie destul de mare. Datorită bateriei Li-Ion 2440 mAh telefonul obține o autonomie de 700 de ore în stand-by și 12 ore în apel (2G).

Sistemul de operare este Android 4.4 Kit Kat și este posibil un update la Android 5.0 Lollipop. Depinde de LG dacă va pune acest telefon pe lista celor care vor obține update-uri.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.