11 septembrie: o zi in America pe National Geographic
In luna septembrie, posturile National Geographic si National Geographic Wild vin cu numeroase documentare interesante.

National Geographic
Din 3 septembrie National Geographic va difuza un documentar despre atacul din 11 septembrie 2001. Documentarul se numeste 11 septembrie: O zi in America si va fi difuzat 4 zile consecutiv de la ora 20. Acest documentar este realizat in parteneriat cu 9/11 Memorial & Musem, in acest documentar vom vedea intreaga zi de 11 septembrie 2001 de la primul avion care a lovit turnurile pana la ultimul supravietuitor salvat.

Cum sa construesti un oras – din 21 septembrie, in fiecare zi de marti, la ora 21. In acest documentar vom vedea cum s-au creat cele mai frumoase orase din lume. Ce idei au avut arhitectii, inginerii, urbanistii din trecut si actuali incat au reusit sa construiasca orasele din ziua de astazi.

Top 10: Arta arhitecturii – in fiecare miercuri, de la ora 21. In acest documentar vom vedea cum s-au construit cele mai interesane capodopere arhitecturale din lume cu ajutorul unor experti care ne vor da explicatii si lamuriri.

Securitatea Aeroportului: Roma – din 30 septembrie, in fiecare joi de la ora 20. In acest documentar vom vedea cum arata o zi de lucru a echipei de securitate din aeroportul Fiumicino din Roma, cel mai aglomerat aeroport din Italia. Vom vedea cum echipa de securitate a aeroportului reuseste sa opreasca traficul de droguri, imigratia ilegala si multe alte nereguli si infractiuni.

11 septembrie: o zi in America pe National Geographic

Postul National Geographic Wild a pregatit telespectatorilor sai o serie de documentare interesante dupa cum urmeaza:

Europa Salbatica – din 19 septembrie, in fiecare zi de duminica, de la ora 19. Acest documentar ne arata cat de spectaculos renaste natura in cele mai variate locuri ale Europei. Temperaturile de pe continent variaza de la 40 grade la – 40 de grade. Vom vedea toate speciile de feline de la punctul cel mai indepartat al continentului european si ne vom intalni cu singurul paianjen ce traieste complet in apa. Documentarul Europa Salbatica va avea episoade speciale in care ne vor fi prezentate diferite locuri din Europa in episoade pcum ar fi: Muntii Alpi, Fortareata Iernii si Viata la Inaltime, Salbatica Rusie, Portugalia cea salbatica si alte episoade interesante ale acestui documentar.

Ham – Ham si Cesar Milar: In patria cainilor – in fiecare zi de luni, de la ora 19. In episoadele acestor documentare vom afla totul despre prietenii nostri patrupezi. Ziua Mondiala a Rinocerului este sarbatorita pe 22 septembrie iar National Geographic Wild o va sarbatori cum altfel decat difuzand toata ziua de 22 septembrie documentare cu si despre rinoceri.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.