Reducere Telekom Smart Wifi 50% in primele 3 luni
Telekom lanseaza noi oferte pe platforma Telekonomie privind serviciile Telekom Smart Wifi si Kaspersky Safe Kids Premium, conform unui comunicat trimis catre media-max.ro.

Cea mai importanta oferta lansata astazi de Telekom este reducerea oferita pentru serviciul Telekom Smart Wifi, reducere de 50% timp de 3 luni, astfel incat in primele 3 luni pretul abonamentului va fi de 14.5 RON/luna, ulterior pretul fiind 29 RON/luna.

De asemenea, Telekom ofera 3 luni gratuite pentru aplicatia Kaspersky Safe Kids Premium, ulterior costul fiind 1 euro pe luna (5 RON) pentru acest serviciu.

Activarea serviciului Kaspersky Safe Kids Premium (implicit, a ofertei mentionate mai sus) se face trimitand un SMS cu textul copil la numarul 1333. SMS-ul trimis este gratuit.

Telekom argumenteaza ca oferta vine in urma ingrijorarilor despre informatiile oferite de copii parintilor. Concret, copiii nu mentioneaza intotdeauna adevarul parintilor, atat in privinta timpului petrecut online cat si scopul utilizarii serviciului de internet.

Telekom prelungeste si oferta de portare, astfel incat, persoanele care portarea un numar din alta retea vor beneficia de abonamentul Mobil M cu 50% reducere in primele 12 luni, platind 3 euro pe luna, dupa cele 12 luni reduse pretul va fi 6 euro pe luna.

In acelasi timp, putem opta pentru telefoane mobile in rate, precum Samsung Galaxy A21s sau Huawei P40 Lite E, impreuna cu abonamentul Telekom Mobil M, rata fiind 6 euro pe luna pentru fiecare telefon. Astfel, cumulat cu abonamentul de telefonie mobila Mobil M, vom plati 9 euro pe luna in primele 12 luni si 12 euro pe luna in ultimele 12 luni de contract.

La abonamentul Mobil M avem urmatoarele beneficii:

  • minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale
  • internet 4G nelimitat

Ofertele mentionate in acest articol sunt valabile in perioada 7 septembrie – 8 octombrie 2020.

Reamintim ca Telekom a oferit o oferta identica pentru Kaspersky Safe Kids Premium in luna septembrie 2019
Voi ce parere aveti despre noile oferte Telekom?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.