Relatively Famous: Ranch Rules – E! Entertainment
Postul de televiziune E! Entertainment va difuza din 6 februarie emisiunea Relatively Famous: Ranch Rules. Emisiunea va fi difuzata in fiecare duminica de la ora 22. Aceasta emisiune va fi filmata la o ferma din Colorado, SUA.

Show-ul Relatively Famous va aduna 8 copii ale unor vedete celebre de la Hollywood, trimitandu-i sa lucreze si sa doarma la o ferma. Aceasta experienta ii va scoate pe copii din confortul lor de zi cu zi si ii va pune in fata unor provocari dificile si amuzante. Participantii vor ajuta la redeschiderea fermei Saddleback dupa ce aceasta a fost afectata din cauza restrictiilor sanitare.

Cei 8 participanti vor purta haine semnate de designeri celebri si vor fi incaltati cu cizme de cowboy. Ei vor locui la ferma timp de 30 de zile si vor face treburi gospodaresti specifice fermei, de la sarcini dintre cele mai murdare pana la sarcini epuizante. Pe masura ce indeplinesc sarcinile, impart acelasi spatiu de locuit dar si experenta de a avea parinti celebrii, relatiile dintre ei se sudeaza dar vor aparea si conflicte.

Relatively Famous: Ranch Rules – E! Entertainment
Concurentii acestui reality show sunt:

  • Hana Giraldo (fiica starurilor rock Pat Benatar si Neil Giraldo). Hana Giraldo este cantareata, are o personalitate puternica si isi sustine mereu punctul de vedere
  • Austin Gunn este luptator de wrestling, fiul lui Billy Gunn. Austin adora sa fie in centrul atentiei la ferma si nu se teme sa-i arate cu degetul pe cei care nu muncesc.
  • Taylor „Tay” Hasselhoff este fiica lui David Hasselhoff si este exemplul expresiei Daddy’s girl (fata lui tata). Tay este agent imobiliar de lux si nu suporta victimizarea colegilor ei. Ea este optimista si iubitoare de animale.
  • Jasmin Lawrence este fiica actorului Martin Lawrence si fiica vitegra a lui Emmitt Smith, jucator NFL. Jasmin este cea mai mare dintre cei 7 frati si are un comportament matern fata de prietenii ei. Nu se fereste sa recunoasca faptul ca are o viata de poveste.
  • Myles O’Neal este fiul lui Shaquille O’Neal. Myles este model si DJ si are o personalitate la fel de puternica ca a tatalui sau. Myles este foarte entuziasmat sa isi cunoasca colegii de la ferma.
  • Redmond Parker este fiul actorului si muzicianului Ray Parker Jr. Redmond este antreprenor si este gata sa cucereasca ferma. El nu este strain de munca. Harry James Thornton este fiul actorului Billy Bob Thornton si lucreaza in domeniul recuzitei in Los Angeles. Harry recunoaste ca in trecut avea probleme in privinta relatiilor cu alti oameni insa spera ca aceasta experienta il va ajuta sa isi faca prieteni pe viata.
  • Ebie este fiica legendarului artist hip hop Eazy-E. Ebie este si ea muzician si locuieste in Los Angeles. Viata la ferma este dificila dar Ebie spera ca aceasta experienta o va ajuta sa se dezvolte.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.