Revelionul la TVR Cultural si TVR 3
In acest articol vom detalia cele mai interesante filme si emisiuni difuzate pe posturile TVR Cultural si TVR 3 in ultima zi din 2022.

TVR Cultural
Campioana (1990) – 31 decembrie, ora 09:00. O fetita de 10 ani pe nume Corina (Izabela Moldovan) viseaza sa devina cea mai buna gimnasta din lume si se duce la scoala de gimnastica din Deva. In prima faza, Corina este respinsa insa prin antrenament si vointa ea este admisa pana la urma. Corina va deveni una dintre cele mai bune gimnaste.
Filmul Campioana are durata de o ora si 32 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

O Scrisoare pierduta – 31 decembrie, de la ora 20. In toiul alegerilor din anul 1883, un primar burlac al unui oras din Romania ii trimite o scrisoare de amor sotiei sefului de partid local. Aceasta scrisoare se pierde si este gasita de un betiv, sustinatorul unui alt partid. Piesa de teatru O scrisoare pierduta are durata de doua ore si 15 minute, pe IMDb a obtinut nota 8,4.

Concert: Dulce Pontes – 31 decembrie, ora 22:30. Dulce Pontes a sustinut un concert la Sala Palatului. Dulce Pontes a fost considerata cantareata cu cea mai buna voce din lume. Ea a fost considerata succesoarea cantaretei Amalia Rodrigues. Dulce Pontes a cantat alaturi de mari interpreti de muzica din lume, printre care si Andrea Bocelli.

O noapte furtunasa – 1 ianuarie, ora 0:00. Actiunea se petrece in Bucurestul anilor 1876 si prezinta o intriga interesanta intre trei persoane: un familist convins care are grija ca onoarea sa-i nu fie patata (Jupan Dumitrache), sotia sa o femeie mai tanara frumoasa si romantica, si Chiriac omul de incredere al lui Jupan Dumitrache.
Piesa de teatru O Noapte furtunoasa are durata de o ora si 6 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,5.

Concert Jazz – 1 ianuarie, ora 2:10.
Gaitele – piesa de teatru, 1 ianuarie, ora 04:15. Actiunea se petrece intr-un targ de provincie in casa unei vaduve unde 3 surori conduc familiile lor cu mana de fier. Cele 3 surori au cate un fiu, pe care ii casatoresc cu femei din familii instarite.

Revelionul la TVR Cultural si TVR 3

TVR 3
Revelionul Revelioanelor
– 31 decembrie, de la ora 19. In cadrul acestei emisiuni vom revedea scheciuri realizate de mari actori romani de-a lungul timpului in noptile de Revelion din trecut. Tot in aceasta emisiune vom asculta melodii cantate de Marcel Pavel, Vunk, Ozana Barabancea, Krypton, Dida Dragan si altii.

Festivalul Luminii de la Timisoara – 31 decembrie ora 22. Acest spectacol marcheaza anul in care orasul Timisoara devine Capitala Culturala Europeana. In centrul Timisoarei va fi organizat un grandios spectacol de lumini.

Revelionul Revelioanelor, partea a 2-a – 1 ianuarie, ora 1.
Cantece de Petrecere – 1 ianuarie, ora 3.
Crizantema de Aur – 1 ianuarie, ora 4. Telespectatorii au ocazia sa asculte cele mai frumoase romante.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.